Match Preview: Liverpool v Maribor

Να συνεχίσει στον δρόμο των νικών θέλει η Liverpool, φιλοξενώντας για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League την Maribor.

Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα με 0-7 από την Σλοβενία, η Maribor ταξιδεύει αυτή τη φορά στο Anfield και οι Reds είναι πανέτοιμοι για τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ Liverpool v Maribor:
Διοργάνωση: UEFA Champions League
Έδρα: Anfield Road
Ημερομηνία: 01/11/2017 (Τετάρτη)
Ώρα έναρξης: 21:45 (ώρα Ελλάδας)
Διαιτητής: Ivan Kružliak (SVK)
Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το CosmoteSport5HD.

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Παίρνοντας νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Huddersfield (3-0) το απόγευμα του Σαββάτου, ο Jurgen Klopp επιθυμεί να δει τους ποδοσφαιριστές τους να συνεχίζουν τις νίκες, επιστρέφοντας όμως και στο όμορφο θέαμα, κάτι που...απουσίαζε (κυρίως από το πρώτο μέρος) από τον αγώνα με την Huddersfield.

Για την σημερινή αναμέτρηση, ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Adam Lallana, Sadio Mane, ερωτηματικό παραμένει ο Dejan Lovren, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου και δεν ξεκίνησε βασικός, ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και πάλι ο Philippe Coutinho.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:
Κάνοντας δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα Σλοβενίας με το ίδιο σκορ (1-0) μετά την βαριά ήττα από την Liverpool, η ομάδα της Maribor θέλει να αφήσει πίσω της αυτή την βραδιά και να ζήσει στο μέγιστο αυτή που της ξημέρωσε, παίζοντας στο Anfield.
Οι Σλοβένοι, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος τους, μάλιστα ως αήττητοι (10 νίκες, 4 ισοπαλίες), ξέρουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν κάτι στο Merseyside και αναμένεται να αγωνιστούν κλειστά για να διασφαλίσουν από το ξεκίνημα ότι μπορούν.
Αυτή τη στιγμή, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό, έχοντας 1 γκολ υπέρ και 11 κατά, από τα οποία τα 7 είναι από την Liverpool.
Με δύο απουσίες στο Anfield η Maribor, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Sme & Zahovic.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:
Μόλις μια φορά έχουν έρθει αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, φυσικά στην αναμέτρηση του προηγούμενου μήνα, όπου η Liverpool επικράτησε πάρα πολύ εύκολα, με 0-7.
Το σκορ άνοιξε ο Firmino μόλις στο 4', ο Coutinho διπλασίασε τα τέρματα στο 13', για να κλείσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με ακόμα δύο τέρματα ο Salah, στο 19' και στο 40'

Στο δεύτερο μέρος, ο Firmino και πάλι νωρίς, στο 54' έγραψε το 0-5, ο Chamberlain με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Liverpool έκανε το 0-6 στο 86' και στο 90' ο Alexander-Arnold διαμόρφωσε το τελικό 0-7.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Liverpool 5
2. Spartak 5
--------------------
3. Sevilla 4
--------------------
4. Maribor 1


ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Karius, έχοντας αριστέρα του στην άμυνα τον Moreno, δεξιά του κατά πάσα πιθανότητα τον Gomez, και στα στόπερ τους Klavan & Matip.
Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Henderson με τον Wijnaldum και παίζεται μια θέση μεταξύ Milner και Can.
Στην επίθεση, σίγουρη θεωρείται η θέση του Salah και μένει να δούμε εάν ξεκουραστεί ο Firmino δίνοντας τη θέση του στον Chamberlain, διαφορετικά ο Βραζιλιάνος θα είναι στα αριστερά και ο Sturridge στην κορυφή.

LIVERPOOL (4-3-3): Karius - Gomez (Arnold), Matip, Klavan, Moreno - Henderson, Wijnaldum, Milner (Can) - Salah, Sturridge, Firmino (Chamberlain).

Maribor (4-2-3-1): Handanovic - Milec, Rajcevic, Suler, Viler - Kabha, Vrhovec - Tavares, Vrsic, Bohar - Mesanovic.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.