Klopp: Μόνο η νίκη στο μυαλό μας

Ο Jürgen Klopp δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκουράσει παίκτες στο παιχνίδι απέναντι στη Maribor στο Anfield για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε έναν αγώνα που η Liverpool θέλει μόνο τη νίκη.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Πριν από τη συνάντηση μεταξύ των δύο σωματείων νωρίτερα αυτό το μήνα, ο προπονητής των Reds επέμεινε ότι το παιχνίδι εκείνο ήταν «το τελευταίο» για το οποίο θα εξέταζε το ενδεχόμενο να κάνει περιττές αλλαγές.

Και ο Klopp επανέλαβε αυτήν την άποψη για το παιχνίδι επιστροφής στο Anfield την Τετάρτη το βράδυ, όπου η Liverpool θα προσπαθήσει να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή του ομίλου.

  "Ναι, είναι το ίδιο", είπε στο Liverpoolfc.com.

  "Δεν σκέφτομαι το rotation, σκέφτομαι ποιους μπορώ να παρατάξω. Αυτό δεν είναι απολύτως η υπόθεση. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ξεκουράσουμε παίκτες - δεν θα το κάνουμε.

  "Θα ρίξω μια ματιά στο ποιος είναι κατάλληλος και όταν ξέρω τότε θα κάνω την ενδεκάδα. Δεν έχει να κάνει με το rotation, έχει να κάνει με το ποιος μου δίνει την καλύτερη εντύπωση."

Η Liverpool φυσικά θα πρέπει να ελέγξει τα θέματα φυσικής κατάστασης του Dejan Lovren, του Joe Gomez και του Alberto Moreno πριν από την αναμέτρηση του Champions League με τη Maribor.

Ο Lovren υπέστη τραυματισμό στο μηρό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για το παιχνίδι της Premier League του Σαββάτου εναντίον της Huddersfield Town, το οποίο οι Κόκκινοι κέρδισαν με 3-0.

Από εκείνο το ματς και μετά, εν τω μεταξύ, οι Gomez και Moreno αξιολογούνται πριν ο Jürgen Klopp κάνει την τελική απόφαση σχετικά με την βασική ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τους Σλοβένους πρωταθλητές.

Ερωτηθείς για μια ενημέρωση σχετικά με τους τραυματίες, το αφεντικό είπε στο Liverpoolfc.com: ''Είχαμε λίγους - δεν έχουν καθοριστεί μέχρι στιγμής.

  "Είχαμε μερικά μικρά προβλήματα μετά το παιχνίδι: Φυσικά, πριν από το παιχνίδι ο Dejan ήταν ήδη έξω - ο Joe λίγο, τίποτα το σοβαρό - και ο Alberto Moreno.

  " Ήταν ένα έντονο παιχνίδι για μας, υπήρξε πίεση. Πρέπει πραγματικά να κοιτάξουμε και πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε ώρα. Στο τέλος, θα παρατάξουμε την ενδεκάδα που περιμένουμε τα περισσότερα."

Ο Klopp επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Loris Karius θα συνεχίσει την εμφάνισή του στις εμφανίσεις του Champions League την Τετάρτη το βράδυ. ''Ναι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», είπε ο Γερμανός.''

Ο Philippe Coutinho θα συνεχίσει να αξιολογείται πριν ληφθεί απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του όταν η Liverpool φιλοξενήσει τη Maribor στο Champions League την Τετάρτη το βράδυ.










Ο Βραζιλιάνος έχασε τη νίκη του Σαββατοκύριακου με τη Huddersfield λόγω ενός προβλήματος προσαγωγών και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι του Group E, και ο Jürgen Klopp το τόνισε στο Liverpoolfc.com όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να εμφανιστεί στο Anfield.

  "Για να είμαι ειλικρινής, δεν μοιάζει, αλλά χθες ήταν στο γήπεδο και έτρεχε. Όλα φαίνονται καλά, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Θα δούμε," είπε ο Γερμανός.

  "Δεν είχαμε μιλήσει γι 'αυτόν σήμερα μέχρι τώρα, είναι πολύ νωρίς και υπάρχουν ακόμα λίγες ώρες μέχρι να προπονηθούμε απόψε(σ.σ. χθες) και μερικές ώρες μέχρι το παιχνίδι. Εάν είναι έτοιμος, παίζει. Αν όχι, όχι."

Ο Jürgen Klopp ανέφερε σήμερα ότι ο Sadio Mane και ο Adam Lallana συνεχίζουν να σημειώνουν καλή πρόοδο στις αποκαταστάσεις τους από τον τραυματισμό - αλλά δε θα συμμετέχουν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια πριν τη διακοπή για τις εθνικές.










Ο Mane δεν έχει παίξει από την 1η Οκτωβρίου, αφού υπέστη μυικό τραυματισμό ενώ ήταν σε διεθνές καθήκον με τη Σενεγάλη, ενώ ο Lallana δεν έχει ακόμη εμφανιστεί το 2017-18 εξαιτίας προβλήματος στον μηρό.

Ωστόσο, και οι δύο είναι κοντά στην επιστροφή στη δράση, αν και το Champions League με τη Maribor την Τετάρτη το βράδυ και το ταξίδι για το Σαββατοκύριακο στην West Ham United θα έρθει πολύ σύντομα και για τους δύο.

Ο Klopp είπε στην συνέντευξη Τύπου του πριν από τον αγώνα στο Anfield: "Ναι, φαίνεται καλό - και οι δύο φαίνονται καλά. Ο Sadio σήμερα το πρωί είχε χαλάρωμα πριν επιστρέψει στην προπόνηση. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει. Η προπόνηση ήταν καλή, άκουσα.

  "Φυσικά, δεν θα είναι στην ομάδα, αύριο έχει μια πιο ήρεμη ημέρα όταν αναρρώνει από σήμερα και στη συνέχεια την Πέμπτη θα πρέπει να είναι στην προπόνηση, με ότι σημαίνει αυτό. Θα πρέπει να δούμε τότε.

  "Ο Adam θα είναι μέρος της προπόνησης κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος και τότε θα πρέπει να δούμε. Αλλά αυτό σημαίνει ότι και οι δύο είναι προφανώς σε καλό δρόμο, αλλά δεν είναι αρκετά έτοιμοι για να παίξουν αύριο(σ.σ. σήμερα) ή το Σαββατοκύριακο ενάντια στη West Ham."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.