Mignolet: ''Αγωνιστήκαμε πολύ σκληρά και νικήσαμε 3-0 στο τέλος!"



Ο Βέλγος τερματοφύλακας των Reds επιμένει ότι το αποτέλεσμα δεν αντανακλά την συνολική προσπάθεια της ομάδας.

''Όλα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά. H Stoke έχει μία πολύ δύσκολη έδρα και δεν ήταν εύκολο για εμάς αλλά στο τέλος νικήσαμε 3-0. Τα πήγαμε πολύ καλά."

"Ο Mo μπαίνει στο γήπεδο για τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα και μας βοήθησε να κλειδώσουμε το παιχνίδι, δίνοντας μας ένα καλό συνολικό αποτέλεσμα, το οποίο νομίζω αξίζαμε με την τρόπο που παίξαμε."

"Αμυνθήκαμε όσο πιο καλά μπορούσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες στην επίθεση - ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερο από μία φορά."

" Το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα ( clean sheet) είναι πολύ ευχάριστο για τον τερματοφύλακα αλλά νομίζω ότι τα εύσημα για αυτό ανήκουν στα παιδιά."

"Είναι ένα επιπλέον πράγμα που πετύχαμε εκτός των τριών τερμάτων."

Τέλος, ο Βέλγος αναφέρθηκε και στον Mohamed Salah που μπήκε στο γήπεδο πετυχαίνοντας το 16ο και 17ο του τέρμα για τον σύλλογο σε μόλις 21 συμμετοχές από την στιγμή που ήρθε από την Roma.

"Είναι σε πολύ καλή φόρμα αυτή τη στιγμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς"

"Έχει αγωνιστεί πολλά λεπτά και αυτός ήταν και ο λόγος που ο προπονητής αποφάσισε να τον ξεκουράσει αλλά στη συνέχεια μπήκε στο παιχνίδι και το άλλαξε τελείως."

"Οπότε πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει κατά αυτόν τον τρόπο."

Επιμέλεια: Σιδηρόπουλος Γιώργος
Πηγή: liverpoolfc.com

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.