Stoke City 0 - 3 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: Οι συνήθεις ύποπτοι και πάλι στην κορυφή!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Με 0-3 απέδρασε η Liverpool από το bet365 Stadium κόντρα στην Stoke!


Βut can they do it on a cold night at Stoke? Αυτό ακριβώς έπρεπε να αποδείξει σήμερα η ομάδα του Jurgen Klopp, και τα κατάφερε έστω και δύσκολα. Με ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, με μια άκρως αμφιλεγόμενη απόφαση του Martin Atkinson η Liverpool επικράτησε εν τέλει με 0-3 της Stoke χάρη στα γκολ του Mane (17') και τα 2 του Salah (77', 83').

Aς περάσουμε όμως στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Simon Mignolet: Είχε τη στιγμή του καθώς ίσως έπρεπε να είχε αποβληθεί στο μαρκάρισμα του Diouf. Στην επόμενη φάση είχε κάκιστη έξοδο, ωστόσο βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν ο κυρίαρχος της περιοχής του. Πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Βαθμολογία: 6/10

Joe Gomez: Άψογος αμυντικά, περιόρισε πολύ τον Chupo-Moting, δε βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά αλλά δε χρειάστηκε ιδιαίτερα. 

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Γενικά καλός, είχε και αυτός τις στιγμές του με ορισμένες λάθος απομακρύνσεις και τοποθετήσεις, ωστόσο δεν έκανε κάποιο τραγικό λάθος και ήταν εκεί να επέμβει όποτε χρειάστηκε.

Βαθμολογία: 6/10

Dejan Lovren: Πιο σταθερός από τον Matip και πάντα πρώτος στις εναέριες μονομαχίες. Πολύ καλός ο Κροάτης σήμερα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Alberto Moreno: Κακές τοποθετήσεις αμυντικά που εξέθεσαν πολλές φορές την άμυνα, καμία βοήθεια επιθετικά, ένα πολύ μέτριο βράδυ για τον Ισπανό που θύμισε Moreno απ'τα παλιά.

Βαθμολογία: 6/10



Emre Can: Ο χειρότερος παίχτης της ομάδας μας στο γήπεδο με διαφορά. Καθόλου συγκέντρωση, κάκιστες μεταβιβάσεις, νωθρότητα και πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Βαθμολογία: 4/10



Georginio Wijnaldum: Σήμερα έπαιζε για 2 ο Ολλανδός και τα κατάφερε περίφημα. Πολύ καλός αμυντικά, καλύτερος επιθετικά, ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κέντρου και της επίθεσης. Αστείρευτη ενέργεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Βαθμολογία: 7/10



Alex Oxlade-Chamberlain: Τίμια εμφάνιση για τον Ox που έκανε 3 πολύ όμορφες πλαγιοκοπήσεις. Εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι, όσα λάθη έκανε έτρεξε να τα διορθώσει, ενώ κάλυψε πολλές φορές και λάθη του Can.

Βαθμολογία: 6.5/10



Sadio Mane: Ο περσινός Mane έκανε την επανεμφάνισή του. Όχι τόσο για το γκολ και την ασσίστ, όσο για το στοιχείο του απρόβλεπτου που είχε ψιλοχάσει φέτος. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Σενεγαλέζο που έπρεπε όμως να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Βαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)



Dominic Solanke: Έψαχνε την ευκαιρία του και μάλλον σήμερα την έπιασε από τα μαλλιά! Πρώτη φορά βασικός στην Premier League με τα κόκκινα ο Solanke, είχε ασσίστ, είχε άλλες δύο εξαιρετικές συνεργασίες, μία με τον Firmino που θα μπορούσε να είχε πετύχει και γκολ, και μία στην κάθετη που έβγαλε τετ-α-τετ τον Mane. Άριστη δουλειά και αμυντικά, έπεσε η απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 7.5/10

Roberto Firmino: Κλασικό παιχνίδι Roberto Firmino όπου έκανε τα πάντα εκτός από το να σκοράρει. Πίεση, δημιουργία χώρων, βοήθεια στο ανασταλτικό κομμάτι, όλα τα έκανε ο Bobby.

Βαθμολογία: 7/10



Mohamed Salah (στη θέση του Dominic Solanke στο 67'): 2 γκολ σε 25 λεπτά για τον Αιγύπτιο που δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει. Το ότι έπαιξε λίγο και το γεγονός πως ο Mane πέτυχε το πρώτο καθοριστικό γκολ, είναι οι μόνοι λόγοι που δεν παίρνει το βραβείο του Man Of The Match. Πραγματικά, πού είναι όσοι έλεγαν όταν τον απέκτησε η ομάδα μας πως το μόνο που κάνει είναι ότι τρέχει;

Βαθμολογία: 9/10

James Milner (στη θέση του Alex Oxlade-Chamberlain στο 67'): Και πάλι μέτριος όσο αγωνίστηκε ο Άγγλος.

Βαθμολογία: 5.5/10

Jordan Henderson (στη θέση του Sadio Mane στο 87'): Ακόμα μια συμμετοχή για τον αρχηγό μας.

Βαθμολογία: -

Jurgen Klopp: Ήθελε νίκη πάση θυσία, και τα κατάφερε. Με ένα 4-4-2 μάλλον έπιασε στον ύπνο τον Hughes, έκανε το απαραίτητο rotation για το επερχόμενο δύσκολο πρόγραμμα, έδωσε την ευκαιρία που έπρεπε στον Solanke, δεν την έδωσε στον Robertson, έκανε σωστές αλλαγές στο κατάλληλο σημείο και θα είναι ευχαριστημένος από την έκταση του σκορ και το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την εμφάνιση. Ωστόσο, η ομάδα μας έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την πιο σκληρή έδρα του πρωταθλήματος και αυτό είναι που μετράει τη δεδομένη στιγμή.

Βαθμολογία: 7.5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.