Alexander-Arnold: "Το γκολ μπροστά στο Kop είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!"


O Trent Alexander-Arnold περιέγραψε το πρώτο του τέρμα στο Anfield στον αγώνα επί της Swansea ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Ο 19χρονος σκόραρε για πρώτη φορά στο Anfield στη νίκη με 5-0 της Λίβερπουλ επί των «κύκνων», αφού κέρδισε τη μπάλα στην άκρη της μεγάλης περιοχής και πραγματοποίησε ένα δυνατό σουτ.
O Αrnold, ο οποίος είναι "γέννημα-θρέμμα" Scouser αλλά και μακροχρόνιος υποστηρικτής της ομάδας της οποίας είναι μέλος τώρα, ήταν απίστευτα χαρούμενος μετά το τέρμα που σημείωσε.
Είπε: “Ο κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να σκοράρει δίπλα στο Kop, ειδικά με ένα τέρμα που ήρθε αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι”.
«Θα μπορούσαν εύκολα να είχαν κάνει την ανατροπή και αυτό θα ήταν απογοητευτικό, αλλά μετά το τέρμα αυτό, όλα τελείωσαν»
«Το να μπορείς να έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις και να το κάνεις στη συνέχεια ήταν απίστευτο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»
«Γνωρίζω ότι πολλά μέλη της οικογένειάς μου ήταν εδώ και αυτό σίγουρα ήταν μια πολύ περήφανη στιγμή για αυτούς.»
Ερωτώμενος για τον ενθουσιώδη πανηγυρισμό μπροστά από το πιο γνωστό stand στον κόσμο, ο νεαρός πρόσθεσε: «Δεν το θυμάμαι πολύ καλά, για να πω την αλήθεια»
«Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι γλίστρησα στα γόνατά μου. Από τη στιγμή που σκόραρα μέχρι τη στιγμή που γυρνούσα στο δικό μας μισό του γηπέδου, όλα είναι θολά»
«Είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναδώ!»
Αν και το σκορ κάνει το ματς να φαίνεται εύκολο δεν ήταν όλα εύκολα για τους Κόκκινους.
Η ομάδα του Leon Britton μπόρεσε και πήρε τα πάνω της μετά από το γκολ του Κουτίνιο, μέχρι που ο Φιρμίνο άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» στο δεύτερο ημίχρονο.
Πάνω σε αυτό, ο Arnold είπε: «Στο ημίχρονο, ξέραμε ότι η απόδοσή μας έπρεπε να βελτιωθεί. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας, οπότε και αυτό κάναμε»
«Έχουμε επιθετικούς οι οποίοι είναι πραγματικά αδίστακτοι μπροστά από την αντίπαλη εστία. Οι κεντρικοί μας τους βοήθησαν αρκετά σήμερα»
«Φεύγουμε με ένα 5-0 και πολλές καλές αναμνήσεις σήμερα».
Ο αμυντικός δεν σκοπεύει να επαναπαυτεί, όμως.
Με τα επόμενα ματς να είναι με Leicester, Burnley, Everton (το τελευταίο για το FA Cup), ο Arnold καλεί τους συμπαίκτες τους να προχωρήσουν γρήγορα παρακάτω.
Συνέχισε: «Έχουμε δύο διοργανώσεις και τρία παιχνίδια σε συνεχή ροή και πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα και βαθμούς και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε»
«Θα αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι»
«Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να ξαναδούμε το τι έγινε σε αυτό το ματς και να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από το τι έγινε, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας γιατί έρχονται πολλά συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία είναι πιο σημαντικά από αυτό που έγινε σήμερα.»

Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.