Wijnaldum: "Δεν κοιτάω τον βαθμολογικό πίνακα!"

O Georginio θεωρεί κακό το να κοιτάει τον βαθμολογικό πίνακα της Premier League σε αυτό το σημείο της χρονιάς, τονίζοντας ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι να επικεντρωθεί στην Liverpool και τις ερχόμενες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος














Καθώς η χρονιά 2017 φτάνει στο τέλος της, με τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Liverpool το Σάββατο, όπου θα φιλοξενήσει στο Anfield την Leicester City, οι REDS είναι στην 4η θέση κρατώντας από κοντά την Manchester United και Chelsea, αλλά και λίγο ψηλά από την Arsenal και Tottenham Hotspur.

"Δεν κοιτάζω τον βαθμολογικό πίνακα γιατί θα τρελαθώ!" ,είπε αρχικά ο Ολλανδός σε συνέντευξή του στο liverpoolfc.com.

"Δεν μπορείς να ελέγξεις τα άλλα παιχνίδια. Αν συνεχίσεις να κερδίζεις και συνεχίσουν και οι άλλες ομάδες, θα παραμείνει το ίδιο."

"Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε την δική μας απόδοση γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να ελέγξουμε. Μετά θα δούμε τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς."

"Δεν πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην βαθμολογία γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις άλλες ομάδες. Αλλά είναι πάντα καλό να κερδίζεις τα παιχνίδια και να μαζεύεις πολλούς βαθμούς. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα."









Να θυμίσουμε ότι η Liverpool είχε κερδίσει με 2-3 την Leicester City, στο King Power Stadium τον Σεπτέμβριο. Μία μεγάλη διαφορά του αντιπάλου είναι ο προπονητής. Συγκεκριμένα ο Claude Puel αντικατέστησε τον Craig Shakespeare πριν από δύο μήνες. Από τότε η Leicester τα πάει καλύτερα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, ο Wijnaldum δεν πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσουν κάτι τελείως διαφορετικό.

"Είναι μία επικίνδυνη ομάδα ούτως ή άλλως, δεν εξαρτάται αυτό από τον προπονητή. Το έχουν αποδείξει αυτό και πριν την αλλαγή προπονητή και επίσης φαίνεται και από το γεγονός ότι εξακολουθούν να αγωνίζονται με τον ίδιο στυλ παιχνιδιού."

"Είναι μία πολύ καλή ομάδα στην αντεπίθεση, έχουν πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές καθώς και παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση. Ήταν ανέκαθεν μία επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να κερδίσει παιχνίδια εναντίον μεγάλων συλλόγων. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι - όπως όλα τα παιχνίδια στην Premier League."

Το τελευταίο παιχνίδι της Liverpool για το 2016 εναντίον της Manchester City κρίθηκε με ένα τέρμα, το οποίο προήλθε από τον Gini.

Ο Ολλανδός διεθνής παραδέχθηκε την συμβολή του στην τελευταία αναμέτρηση που έφερε τους τρεις βαθμούς στην Liverpool, τονίζοντας: "Είναι μία σπουδαία ανάμνηση για μένα."

"Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ακόμη μία όμορφη ανάμνηση και φέτος και να καλοσορίσουμε το νέο έτος με ένα καλό αποτέλεσμα και παραπάνω αισιοδοξία από πριν."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.