Το πιο ιδιαίτερο Derby.

Ο Georginio Wijnaldum θεωρεί τις αναμετρήσεις με την Everton, το πιο ιδιαίτερο derby που έχει ζήσει.




 Καθώς το 229ο Merseyside Derby είναι προ των πυλών, ο Ολλανδός μέσος δήλωσε πως το θεωρεί το πιο ιδιαίτερο ντέρμπι που έχει ζήσει.
 
Συγκεκριμένα, ο Τζίνι, δήλωσε στο liverpoolfc.com:
 "Θεωρώ πως αυτό (το ντέρμπι) είναι το πιο ιδιαίτερο απ' όλα, αν δεις τα δύο γήπεδα πόσο κοντά είναι το ένα στο άλλο και πόσο μεγάλο είναι."

 "Επίσης βλέπεις σε πολλές οικογένειες μερικοί να υποστηρίζουν την Liverpool και μερικοί την Everton και οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές. Δεν το έχω δει σε κανένα άλλο ντέρμπι αυτό"

 Η Liverpool οδεύει προς το ντέρμπι όντας σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας στις τελευταίες τους 3 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ισάριθμες νίκες με συνολικά 15 τέρματα υπέρ και μόλις ένα κατά.

 Ο Wijnaldum συνέχισε:
 "Τα πήγαμε πολύ καλά απέναντι στην Spartak Μόσχας. Κερδίσαμε 7-0  και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για να πάμε στο ματς με την Everton."

 "Τα ματς εναντίον της Everton είναι πάντα ιδιαίτερα. Βλέπεις δύο ομάδες να μάχονται για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του Merseyside και αυτό μπορείς να το δεις στους οπαδούς των δύο ομάδων οι οποίοι μιλούν συνεχώς για τον συγκεκριμένο αγώνα."

 "Οι οπαδοί της Liverpool λένε "πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα" ενώ οι της Everton ζητάν να χάσουμε το ματς. Φυσικά θες να κερδίσεις και μπορείς εύκολα να καταλάβεις γιατί όλοι περιμένουν αυτό το derby."




Επιμέλεια: Δημήτρης Γκουτρίδης.

Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.