Γιορτές στα Τρίκαλα παρέα με τους Scousers!

Δεν ξέρετε πού θα πάτε και τι θα κάνετε τα Χριστούγεννα; Οι Τρικαλινοί Scousers σας έχουν μία εξαιρετική πρόταση!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης 

Τα μέλη των Trikala Scousers προχώρησαν σε μια αξιοζήλευτη πράξη αλληλεγγύης, προσφοράς και μετουσίωσης της φράσης "You 'll Never Walk Alone" σε πράξη καθημερινότητας. Το κείμενο που ακολουθεί, αποτελεί την πρόσκληση που απηύθυναν οι Τρικαλινοί Scousers, και το επιμελήθηκε ο Βασίλης Χαλιμούρδας.

"Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και το εορταστικό κλίμα μάς επηρεάζει όλους σιγά σιγά, πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν κανονίσει ακόμη που θα περάσουν αυτές τις γιορτινές ημέρες, καθώς οι πολυάριθμες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται, ώστε να βρούμε κάτι όμορφο και συνάμα οικονομικό. Για εσάς λοιπόν που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και αμφιταλαντεύεστε για τον προορισμό των διακοπών σας αλλά και για εσάς που ψάχνετε διακαώς μία αυθημερόν εξόρμηση μακριά από την ρουτίνα και τους γρήγορους ρυθμούς ζωής σας έχουμε την λύση!! 

Χτισμένη στην αγκαλιά του Θεσσαλικού κάμπου, η πόλη των Τρικάλων αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη φυσική ομορφιά. Το γραφικό ποτάμι Ληθαίος διασχίζει τα Τρίκαλα δίνοντας μια μαγευτική νότα ενώ πολλές είναι οι γέφυρες που ενώνουν τις δυο όχθες του ποταμού με πιο όμορφη την κεντρική καθώς ο επισκέπτης μπορεί να σταθεί για λίγο σε αυτή και να αισθανθεί ότι βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του καταστρώματος ενός καραβιού που ταξιδεύει στο Ληθαίο. Στο ένα άκρο αυτής βρίσκεται ο πασίγνωστος πεζόδρομος της Ασκληπιού ενώ στο άλλο η κεντρική πλατεία των Τρικάλων όπου την κοσμεί το υψηλότερο φυσικό χριστουγγενιάτικο δέντρο της χώρας ύψους 33 μέτρων. Εκτός από το φρούριο, το τζαμί, το ζωολογικό κήπο, την παλιά πόλη, τις πολυάριθμες παραδοσιακές ταβέρνες, από το 2011 η πόλη των Τρικάλων μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας, τον μύλο των ξωτικών που δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο ανεξαρτήτου ηλικίας, προσφέροντας την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του και τους μεγαλύτερους να ξεχαστούν από τα καθημερινά προβλήματα και να νιώσουν για λίγο παιδιά. 

Αυτό όμως που κάνει πραγματικά σπουδαία και ξεχωριστή την πόλη των Τρικάλων είναι οι άνθρωποι που θα υποδεχτούν κάθε επισκέπτη με χαμόγελο και διάθεση να τον βοηθήσουν να απολαύσει την διαμονή του στην πόλη μας. Κάπου πολύ κοντά στο κέντρο σε απόσταση μόλις 200 μέτρων βρίσκεται μία πανέμορφη καφετέρια, το Love for Game που φιλοξενεί την παρέα των Τρικαλινών Φίλων της Λίβερπουλ. Μία παρέα που διανύει τον έβδομο χρόνο ζωής της αποτελούμενη από άτομα κάθε ηλικίας με μία κοινή αγάπη, να βλέπουν όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια την αγαπημένη τους ομάδα, την Λίβερπουλ. Μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες και με τον ενστερνισμό του ύμνου της ομάδας μας (You’ll Never Walk Alone) η παρέα μας είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε θέλει να μας γνωρίσει, να δει έναν αγώνα μαζί μας, να μάθει για εμάς και τις δραστηριότητες μας, να πιεί τον καφέ και την μπυρίτσα του, ακόμη και να του παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί για το διάστημα που θα παραμείνει στην πόλη μας!! Η παρέα μας διέπεται από τις αρετές της αλληλοβοήθειας και της συλλογικότητας οπότε θα χαρούμε πάρα πολύ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να μας επισκεφτείτε ώστε να δώσουμε όλοι μαζί μια SCOUSE νότα στο….. Μικρό Παρίσι. 

Καλές γιορτές να έχετε με υγεία, αγάπη ευτυχία, και το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές!!!"

Αξίζει, μάλιστα, να σημειώσουμε πως το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των "Trikala Scousers" είναι γεμάτο με αρκετές όμορφες δράσεις, όπως μας ενημέρωσε ο ιδρυτής τους, Χρήστος Σούλιος, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεων για την παρακολούθηση των αγώνων της Liverpool, της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και το πρωτάθλημα Pro Evolution! 

Μπορείτε να τους βρείτε στο Facebook, σε ΑΥΤΟ το link! 
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.