Gomez: ''Η Liverpool μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε''

Ο Joe Gomez μίλησε για τους πιθανούς αντιπάλους της Liverpool στους 16 του Champions League και επέμεινε: 'Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε'.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...









Ο αμυντικός των Reds λέει ότι η πλευρά του Jurgen Klopp θα απολαύσει τη δοκιμασία που θα έχει μετά την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στο Group Ε με μια εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 7-0 επί της Spartak Moscow.

Στην κλήρωση της επόμενης εβδομάδας η Liverpool θα βρεθεί με μία εκ των Basel, Bayern Munich, Juventus, Shakhtar, Porto ή Real Madrid.

  "Υπάρχουν μερικές μεγάλες ομάδες όπως η Real, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι 'αυτούς", δήλωσε ο Gomez.

  "Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα και πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα και μπορούμε να φοβίσουμε τον αντίπαλο με τον ίδιο τρόπο που μπορούμε να είμαστε επιφυλακτικοί γι 'αυτό είναι καλό."

Με την επίθεση της Liverpool σε φανταστική κατάσταση και την άμυνα σε εξίσου καλή κατάσταση, ο Gomez πιστεύει ότι ήταν η τέλεια προετοιμασία για το derby του Merseyside της Κυριακής στο Anfield.

O Άγγλος διεθνής λέει ότι οι Reds πρέπει να αποδώσουν με την ίδια ένταση εναντίον της ομάδας του Sam Allardyce.

  "Για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όπως αυτό είναι προφανώς ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς και ήταν ωραίο να μην δώσουμε τίποτα αμυντικά", πρόσθεσε.

  "Τώρα υπάρχει ένα τεράστιο, τεράστιο ντέρμπι ενάντια σε μια ομάδα με έναν νέο προπονητή. Νομίζω ότι πιθανότατα θα έχουν ψυχολογία και θα έχουν κίνητρο.

  " Έχουμε τις απειλές μας, αλλά είναι το κλειδί αν δεν έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση και πρέπει να μείνουμε συμπαγείς.

  "Νομίζω ότι έχουμε δει μερικές ομάδες που έρχονται στο Anfield και κάθονται πίσω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθουν πάρα πολύ αμυντικά, καθώς θα έχουν κίνητρο και θα θέλουν να μας επιτεθούν.

  "Πολλά από τα clean sheets μας έχουν έρθει εντός και αυτό είναι θετικό για εμάς. Θέλουμε τους ανθρώπους να έρθουν εδώ και για να είναι δύσκολο να πετύχουν γκολ. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.