Coutinho: ''Μια πολύ καλή μέρα''

Ο Philippe Coutinho περιέγραψε ένα αξέχαστο παιχνίδι στο Champions League ως «μια καλή μέρα» μετά την επικράτηση με 7-0 επί της Spartak Moscow στο Anfield.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Το Νο.10 ήταν σε φοβερή κατάσταση για άλλη μια φορά στην τελική συνάντηση στο Group E, μετατρέποντας ήρεμα σε γκολ ένα πέναλτι στην αρχή πριν τελειώσει μια ομαδική ενέργεια αποτελεσματικά για να διπλασιάσει το προβάδισμα.

Το hat-trick του σφραγίστηκε με τη βοήθεια μιας κόντρας στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα βράδυ όπου οι κόκκινοι εξασφάλισαν με έμφαση την πρόκριση και ένα μέρος στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας.

  "Είναι το πρώτο μου hat-trick στο Champions League! Πέτυχα hat-trick με τη Βραζιλία, αλλά αυτό ήταν εξίσου σημαντικό",δήλωσε ο Coutinho, ο οποίος ήταν αρχηγός χθες, μιλώντας στο Viasport μετά το παιχνίδι.

  " Ήταν μια πραγματικά καλή βραδιά. Όπως πάντα όταν παίζουμε στο Anfield, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Πάντα έλεγα ότι οι οπαδοί εδώ είναι απίστευτοι. Σήμερα(σ.σ. χθες) ήταν μια καλή μέρα."

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε από την αριστερή πλευρά, καθώς ο Jürgen Klopp παρέταξε μια επικίνδυνη επιθετική γραμμή με τους Roberto Firmino, Sadio Mane και Mohamed Salah.

Και οι τέσσερις μπροστά ήταν στο φύλλο αγώνα και ο Coutinho δεν ενδιαφέρεται που βρίσκεται στο γήπεδο όταν μπορεί να είναι μέρος ενός τόσο συναρπαστικού συνδυασμού.

  "Μου αρέσει να παίζω - η αριστερή ή η δεξιά πλευρά δεν έχει σημασία. Έπρεπε να κάνω αυτό που [ο προπονητής] ζήτησε για αυτήν τη θέση. Όλοι τα πήγαν εξαιρετικά", πρόσθεσε.

  " Ήταν ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και άξιζε το αποτέλεσμα. Είμαστε στον επόμενο γύρο."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.