Κρίσιμες αποφάσεις ενόψει για Harry Wilson!


Η Liverpool αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σχετικά με το μέλλον του Harry Wilson.



Ενόψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου, οι Reds πρέπει να αποφασίσουν τι σκοπεύουν να κάνουν με τον διεθνή Ουαλό, που αγωνίζεται με την U23 του συλλόγου.

Εν αντιθέσει με τους Trent Alexander-Arnold & Ben Woodburn, o Harry Wilson δεν έχει πάρει ακόμα την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να παίρνει τον χρόνο του με τους μικρούς, ώντας παίκτης - κλειδί για τον Neil Critchley.

Ο νεαρός επιθετικός που διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο, βλέποντας πως πολύ δύσκολα θα πάρει και φέτος χρόνο με την πρώτη ομάδα, ένας δανεισμός σε σύλλογο χαμηλότερης κατηγορίας θα ήταν ο ιδανικότερος για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη του, παίρνοντας νέες εμπειρίες.
Ο προπονητής της U23, δήλωσε εχθές ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρθεί κάποια απόφαση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τον λόγο έχει και ο Jürgen Klopp:

"Νομίζω ότι η κατάσταση θα επανεξεταστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου."

"Οι σύλλογοι πρέπει να τον θέλουν πρώτα απ 'όλα, πριν αποφασίσει ή αποφασίσουμε αν είναι σωστό να τον δώσουμε δανεικό.
Τότε θα υπάρχουν περιστάσεις γύρω από την πρώτη ομάδα, από την άποψη των τραυματισμών κτλ και ο Jurgen Klopp πρέπει να έχει το λόγο σε αυτό.
Έίμαι βέβαιος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει πολύ πιο σαφής."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.