Klopp: «Ο Adam δε θα αγωνιστεί αύριο, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο»

Σε ρυθμούς επανένταξης στην αγωνιστική δράση έχει τεθεί ο μέσος των Reds. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 
Ο Adam επέστρεψε μετά από καιρό στην αγωνιστική δράση στο- ισόπαλο- ματς κόντρα στην Chelsea. Έκτοτε, δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 5-1 ενάντια στη Stoke, ενώ αναμένεται να μη συμπεριληφθεί στα πλάνα του Jurgen Klopp ενόψει της αναμέτρησης με τη Spartak, για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. 


Υπομονή συνιστά ο Γερμανός τεχνικός ο οποίος προτιμά ο παίκτης να επιστρέψει οριστικά υγιής από το να "ρισκάρει" προκειμένου να δώσει το παρών στην κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση. Ο Klopp δήλωσε:

«'Οχι. O Adam δε θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αυτό εκτιμούσαμε τόσο καιρό, και θέλουμε να ετοιμαστεί από άποψη φυσικής κατάστασης και να ξαναβρεί σε φόρμα. Θέλει πολύ ν αγωνιστεί, όπως μπορείτε να φανταστείτε, αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να αντιληφθεί ότι υπάρχουν μπροστά του πολλά και σημαντικά χρόνια μπροστά του, πολλές αναμετρήσεις και δεν κρίνεται το αν θα εμφανιστεί την επόμενη αγωνιστική ή όχι, αλλά αν θα είναι επαρκώς προετοιμασμένος για όλη τη συνέχεια.»

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.