Henderson: ''Υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να αντιδράσουμε σωστά''

Ο Jordan Henderson είναι βέβαιη ότι η Liverpool θα αντιδράσει σωστά από την απογοήτευση του derby του Merseyside, προχωρώντας αμέσως στο επόμενο παιχνίδι.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Οι Reds ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με την Everton την Κυριακή στο Anfield σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν για μεγάλες περιόδους.

Ενώ ο Henderson αναγνώρισε την απογοήτευση που επέφερε αυτό το αποτέλεσμα, είναι πεπεισμένος ότι η πλευρά του Jürgen Klopp μπορεί να δώσει την τέλεια απάντηση - ξεκινώντας απόψε εναντίον της West Bromwich Albion.

Γράφοντας στη στήλη του για το 'This is Anfield', ο αρχηγός είπε: ''Ως ομάδα παίρνουμε τη συλλογική ευθύνη για να μην τελειώσουμε τη δουλειά. Δεν ήταν ατομικό το πρόβλημα ή κάποια στιγμή.

  " Ήμασταν εκεί έξω μαζί και είχαμε τη δύναμη να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Νομίζω όμως ότι έχουμε δείξει αυτή τη σεζόν και τις προηγούμενες ότι όταν υποφέρουμε μια αποτυχία - ή σε αυτήν την περίπτωση ένα χτύπημα στα δόντια - έχουμε τις προσωπικότητες να αντιδράσουμε άμεσα και γρήγορα.

  "Το χτύπημα στα δόντια είναι μια κατάλληλη περιγραφή, γιατί αυτό είναι που ένιωθα. Στο τέλος του αγώνα το αποτέλεσμα πόνεσε, δεν ήταν ένα ευχάριστο συναίσθημα. Με το όφελος της προοπτικής η απόδοση ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα δεν ήταν καταστροφή, αν και σαφώς δεν ήταν αυτό που θέλαμε ή αξίζαμε.

  "Το κλειδί τώρα είναι να αντιδράς με τον σωστό τρόπο. Το κάναμε μετά από τους Spurs και το κάναμε μετά από τη Sevilla. Πρέπει να το κάνουμε και πάλι.

  "Σε αυτές τις προηγούμενες περιπτώσεις αυτή τη σεζόν πήραμε το χτύπημα και απαντήσαμε επιστρέφοντας δυνατά στα παιχνίδια που ακολούθησαν.

  "Ας ελπίσουμε ότι απόψε μπορούμε να δείξουμε ότι έχουμε αυτή την ικανότητα και πάλι και να διατηρήσουμε αυτή την καλή φόρμα που έχουμε.''
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.