Salah: ''Ας ξεχάσουμε την απογοήτευση με την Everton σήμερα''

Ο Mohamed Salah είναι πρόθυμος για τη Liverpool να ξεχάσει γρήγορα την απογοήτευση της ισοπαλίας από το ντέρμπι του Merseyside στο παρελθόν συγκεντρώνοντας 3 πόντους ενάντια στη West Bromwich Albion σήμερα.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Οι Reds έμειναν σε μια απογοητευτική ισοπαλία με 1-1 από τους γείτονες, την Everton στην τελευταία έξοδό τους, με ένα πέναλτι από τον Wayne Rooney που έμελλε να είναι καθοριστικό μετά από το γκολ του Salah που είχε ανοίξει το σκορ με πολύ όμορφο τρόπο.

Αλλά το Νο.11 σκοπεύει να πάρει την πρώτη ευκαιρία να προχωρήσει από αυτό το αποτέλεσμα κερδίζοντας εναντίον των Baggies απόψε.

Είπε στο Liverpoolfc.com: " Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα και πρέπει να συνεχίσουμε.

  "Το επόμενο παιχνίδι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς εντός έδρας, πρέπει να πάρουμε τα 3 βαθμούς και να κοιτάξουμε προς τα εμπρός."

Καθώς προετοιμάζονται για μια δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στο Anfield, οι Reds αναμφισβήτητα θα είναι γεμάτοι από το αήττητο ρεκόρ τους εντός έδρας στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Ο Salah πιστεύει ότι οι οπαδοί ήταν κομβικοί για αυτό το στατιστικό στοιχείο και πρόσθεσε: "Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη, οι οπαδοί είναι πίσω μας κάθε παιχνίδι και νιώθουμε σαν κάποιος να μας ωθεί κάθε λεπτό.

  "Είναι μια καλή αίσθηση, όλοι οι παίκτες την αισθάνονται, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και να επικεντρωθούμε στη νίκη σήμερα."

Σκοράροντας εναντίον της Everton, ο Salah ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του με 19 γκολ σε μια σεζόν με μόλις 24 παιχνίδια μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις.

Αλλά παραμένει συνετός για πιθανούς προσωπικούς στόχους για τα τέλη της σεζόν 2017-18.

  Εξήγησε: "Θα πω στο τέλος της σεζόν αλλά τώρα είμαι ήσυχος και το κρατώ για τον εαυτό μου! Θα δούμε στο τέλος της σεζόν.''
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.