Klopp για Can: "Τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει και για κάποια άλλη ομάδα..."

Ο Jurgen Klopp προτείνει στη Liverpool να μην αλλάξει στάση για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Emre Can και να μείνει πιστή στην πρόταση που του έχει ήδη κάνει.

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας



Όταν ο Γερμανός ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί με τον συμπατριώτη του, πριν το ματς με τη West Bromwich Albion, δήλωσε στο liverpoolecho:

"Ότι και να είχα να πω για το συγκεκριμένο θέμα δεν θα το έλεγα σε μια συνέντευξη τύπου, έχουμε ήδη μιλήσει πολλές φορές γι αυτό. Όπως είπα μπορεί να υπογράψει με τη μόνη διαφορά ότι από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει και για κάποια άλλη ομάδα, αυτό είναι όλο."

"Για εμάς δεν έχει διαφορά. Εφόσον δεν έχουμε την πληροφορία ότι υπέγραψε για κάποια άλλη ομάδα δεν έχουμε κάτι να πούμε γι αυτό το θέμα."

"Έχω μιλήσει πολύ με τον Emre όπως και με άλλους παίκτες επίσης αλλά είναι ιδιαίτερα σπάνιο να μιλήσουμε για το θέμα του συμβολαίου του επειδή έχουμε ήδη δώσει όλες τις πληροφορίες που είχαμε να δώσουμε. Αυτό είναι όλο."

Όλη αυτή η κατάσταση δείχνει ότι ο Klopp δεν είναι διατεθειμένος να κάνει σε αυτή τη φάση κάποια διαφορετική πρόταση από αυτή που έχει ήδη κάνει στον Can. Ο παίκτης και οι επρόσωποί του από την πλευρά επιμένουν πως αυτό που χαλάει τη συμφωνία για ανανέωση είναι το γεγονός πως η Liverpool δε θέλει να βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο, κάτι στο οποίο η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Να τονίσουμε ότι η Liverpool δαπάνησε το ποσό των £9,75 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 από τη Bayer Leverkusen και τώρα κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να βάλει λεφτά στα ταμεία της. Κυρίαρχη υποψήφια ομάδα που πιθανότατα θα εντάξει τον Can στο δυναμικό της είναι η Juventus.
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.