Klopp: ''Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με την Porto''

Ο Jürgen Klopp παραδέχεται ότι η Liverpool προσβλέπει έντονα στις συναντήσεις του Champions League με την Porto - αλλά υπάρχει αρκετή δουλειά πριν από αυτά τα παιχνίδια.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Η ανταμοιβή των Reds για την κατάκτηση της πρωτιάς στο Group E μπροστά από τη Sevilla, τη Spartak Moscow και τη Maribor είναι η κλήρωση με τους πρωτοπόρους στην Πορτογαλία, που θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου.

Ο Klopp είναι πεπεισμένος ότι το δεύτερο παιχνίδι στο Anfield μπορεί να είναι επωφελές για την ομάδα του στη μάχη για να φτάσει στους προημιτελικούς του θεσμού.

Ωστόσο, με δύο μήνες ποδοσφαίρου εντός των συνόρων να προηγούνται πριν από τους αγώνες του Champions League, ο προπονητής υποστηρίζει ότι είναι πολύ νωρίς για σκέψεις που να παρασύρουν προς την περίσταση.

Δείτε τι είχε να πει ο Γερμανός:

Για την άμεση αντίδρασή του μετά την κλήρωση...

Είναι πολύ καλό που το ξέρουμε τώρα. Την περασμένη Τετάρτη, όταν ήμασταν πεπεισμένοι ότι είμαστε ακόμα εμπλεκόμενοι, αυτό ήταν το μεγάλο όνειρό μας: δεν μας ενδιέφερε με ποιον θα τύχουμε. Ήταν σαφές ότι θα ήταν μια ισχυρή πλευρά. Η Porto είναι μια ισχυρή ομάδα, πρώτη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και πάντα καλή. Φέτος πάλι είναι δύσκολη αντίπαλος. Πέρασαν από έναν δύσκολο όμιλο αποκλείζοντας τη Leipzig - μια πολύ καλή πλευρά στη Γερμανία - πίσω από αυτούς. Θα είναι ενδιαφέρον. Είναι καλό που έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, ο καιρός είναι καλύτερος εκεί τον Φεβρουάριο! Στη συνέχεια, τον Μάρτιο τους συναντάμε στο Anfield. Ανυπομονούμε πραγματικά για αυτό.

Για την προετοιμασία για αυτά τα παιχνίδια...

Έχουμε χρόνο. Η Πορτογαλία δεν έχει πολύ μεγάλη χειμερινή διακοπή, μία εβδομάδα ή 10 ημέρες περίπου. Έχουμε αρκετά παιχνίδια για να παρακολουθήσουμε και θα τα παρακολουθήσουμε όλα. Είναι σε περίπου δύο μήνες, οπότε δεν πρέπει να παρακολουθούμε πάρα πολύ τα παιχνίδια του Champions League. Έχουμε το πρωτάθλημα. Θα δούμε, τόσα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν - η μεταγραφική περίοδος, οι τραυματισμοί, όλα μπορούν να συμβούν. Ονειρευτήκαμε για αυτό, γι 'αυτό ανυπομονούμε πραγματικά να παίξουμε τα παιχνίδια. Αλλά νομίζω ότι έχουμε 20 παιχνίδια από τώρα μέχρι τότε, έτσι μερικά πράγματα να κάνουμε μέχρι τότε.

Για την ατμόσφαιρα στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο Anfield...

Πρέπει να είναι μια διαφορά. Έτσι είναι. Πηγαίνεις εκεί και δεν υπάρχει εύκολο μέρος στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πάμε εκεί στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω ακόμα σχέδιο για αυτό το παιχνίδι! Στη συνέχεια, φυσικά, το Anfield πρέπει να κάνει τη διαφορά.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.