Philippe Coutinho: " Χρωστάω πολλά πράγματα στον Jurgen Klopp! "


Ο Coutinho λέει ότι πρέπει να ευχαριστήσει τον Jurgen Klopp, που τον βοήθησε να κάνει το βήμα παραπάνω στον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, που το μέλλον του στο Anfield είναι αβέβαιο καθώς το ενδιαφέρον της Barcelona παραμένει, πανηγύρισε το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα της Liverpool στον τελευταίο αγώνα των ομίλων κόντρα στην Spartak Moscow.

O Coutinho πιστεύει ότι η επιλογή του Klopp να τον φέρει στο κέντρο τον βοήθησε στην απόδοση του.

"Με βοήθησε πολύ. Νομίζω ότι οι συμβουλές που πήρα για περιπτώσεις που δεν έχουμε την μπάλα και όταν η ομάδα είναι υπό πίεση είναι πολύ σημαντικές για εμένα."

"Έχουμε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να πάμε σε ένα διαφορετικό στυλ και νομίζω ότι μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος με αυτό και ελπίζω να συνεχίσω την βελτίωση αυτή." 

"Είμαι σε μία θέση με βάθος και αρκετές ανάγκες και προσπαθώ διαρκώς να βελτιωθώ και να είμαι σε θέση να σκοράρω τέρματα , να μπορώ να δημιουργώ φάσεις γιατί αυτή είναι η νέα μου δουλειά. Νομίζω ότι στη θέση αυτή αντιμετωπίζεις την μπάλα με έναν πιο σοβαρό τρόπο." 

"Έχεις περισσότερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Είναι μία θέση που νιώθω ότι αρχίζω να προσαρμόζομαι και αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο." 

O Coutinho, ο οποίος έχει 9 τέρματα μέχρι στιγμής, κάνει τρομερή δουλειά και στην παραγωγή ευκαιριών στους Mohamed Salah και Sadio Mane.


"Ο Sadio και ο Mo είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Είναι και οι δυο τους γρήγοροι και μας δίνουν πολλές επιλογές. Είναι παίκτες με εξαιρετικό μυαλό."

"Παίζουν σε ένα πιο προωθημένο ρόλο και η γραμμή που αγωνίζονται πάντα μας δημιουργεί χώρους να κινηθούμε. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα."

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolecho.co.uk
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.