Klopp:«Επρεπε να παίξουμε ακριβώς με τον τρόπο που το κάναμε απόψε για να κερδίσουμε.»

Μπορεί οι «Reds» να μην ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι εμφανίσεις τους στα κρίσιμα ματς απέναντι σε «μεγάλες» ομάδες να ήταν αναντίστοιχες των προσδοκιών, παρόλα αυτά είναι προφανές ότι η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της, βελτιώνεται συνεχώς και από τη μέση και μπροστά διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης που αν βρεθούν στην καλή τους μέρα μπορούν να εκθέσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Κάτι τέτοια είδαμε και στο χθεσινό θρίαμβο απέναντι στη Spartak, όπου η τετράδα: Mane, Salah, Firmino, Coutinho χάρισε γκολ, θέαμα κι υποσχέσεις για το μέλλον. Δείτε τι δήλωσε ο Klopp για τη νίκη που εξασφάλισε την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 




Για το αν περίμενε ότι η ομάδα του θα επικρατούσε με τέτοια άνεση:
«Δεν ήταν εύκολο. Καθόμουν με τους βοηθούς όταν το σκορ ήταν 6-0 και σκεφτόμασταν:"Πώς έγινε αυτό τώρα;"» 






Για την έκταση του σκορ και την προσπάθεια της Spartak:
«Δεν έχω δει πολλές ομάδες να χάνουν με 7-0, αλλά ακόμα και στο 3-04, στο 4-0 και στο 5-0 έπαιζαν ποδόσφαιρο, είχαν καλές στιγμές και κατάφεραν να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Επρεπε να παίξουμε ακριβώς με τον τρόπο που το κάναμε απόψε για να κερδίσουμε και στην εξέλιξη του παιχνιδιού το σκορ ανέβηκε στο 7-0.» 



Για το αν προτιμάει κάποια από τις πιθανές αντιπάλους:
«Ολες οι ομάδες στο Champions League είναι πολύ δυνατές, οπότε περιμένουμε να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε.» 



Τέλος, την επόμενη αγωνιστική η Liverpool θα καλεστεί να υποδεχτεί την Everton στη μάχη του Merseyside. Μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση όπου η Liverpool θα διευρύνει το αήττητό της σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια. Εκεί αναμένεται να επιστρέψει κι ο αρχηγός, αφού όπως δήλωσε ο Klopp:
«Ο Hendo θα αγωνιστεί 100% στο επόμενο παιχνίδι.»

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.