Καθόλου σίγουρος ο Coutinho για την παραμονή του το Γενάρη

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Spartak Moscow, ο Coutinho δεν έδειξε καθόλου σίγουρος για την παραμονή του στη Liverpool τον Γενάρη. 




Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο Coutinho λοιπόν, που χθες πέτυχε και το πρώτο του χατ τρικ στο Champions League, δεσμεύεται με συμβόλαιο εως το 2022 αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να γίνει συμπαίκτης του Luis Suarez όμως δήλωσε ικανοποιημένος και αφοσιωμένος στη Liverpool. Οι δηλώσεις του:

"Δεν ξέρω πως θα είναι το μέλλον. Το τι θα συμβεί το Γενάρη θα το μάθουμε το Γενάρη. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόταση. Είμαι στη Liverpool και πάντα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, όταν έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, σεβόμενος τη φανέλα και τους φιλάθλους μας."

"Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε μια πρόταση για μένα η οποία με ενδιέφερε. Από τη στιγμή που έμεινα όμως παίζω με όρεξη και καλή διάθεση."

Όπως και να χει δύσκολα η ομάδα θα αλλάξει στάση στην περίπτωσή του, ειδικά μετά την πρόκριση, εκτός βέβαια αν λάβει κάποια εξωπραγματική πρόταση.
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.