Klopp: ''Πάντα κοιτάω την εμφάνιση και μετά το αποτέλεσμα - θέλουμε βελτίωση και στα δύο''

Ο Jürgen Klopp παραδέχεται ότι η Liverpool πρέπει να βελτιώσει την έλλειψη ροής στον αγώνα που είχε κατά τη διάρκεια της απογοητευτικής ισοπαλίας της Τετάρτης με την West Bromwich Albion.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Και ο προπονητής των Reds επιμένει ότι η γνώμη του για την απόδοση της ομάδας του ενάντια στους Baggies δεν θα είχε αλλάξει ακόμη και αν είχαν πάρει τη νίκη οι Reds.

Η ομάδα του Alan Pardew κέρδισε έναν πολύτιμο βαθμό από το ταξίδι στο Anfield καθώς καθόταν βαθιά και άντεξε στη σχεδόν αμείλικτη πίεση στα 90 λεπτά.

Ο Klopp επικρότησε τους φιλοξενούμενους για την εμφάνισή τους, αλλά αναγνώρισε ότι η Liverpool πρέπει να κάνει περισσότερα όταν αντιμετωπίζει μια τέτοια προσέγγιση - μια πεποίθηση που θα διατηρούσε ακόμη και να κέρδιζε η ομάδα του.

  "Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι η επιθετική σπίθα είναι ακόμα εκεί, πρέπει πάντα να κάνεις όσα μπορείς", είπε στους δημοσιογράφους.

  "Στο παιχνίδι ενάντια στη West Brom, είπα στα αγόρια ότι μπορεί να άρχισε σκληρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε έτσι.

  "Μπορούμε πάντα να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε ένα παιχνίδι, αλλά αυτό δεν λειτούργησε. Είχαμε δύο ή τρεις καλές πιθανότητες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μερικές ακόμα.

  "Πάντα σκέφτομαι την απόδοση - αν το κερδίσουμε 1-0 δεν κάνει αυτό το παιχνίδι ούτε ένα εκατοστό καλύτερο, είναι απλά ότι το αποτέλεσμα είναι μαζικά διαφορετικό.

  "Δεν το χάσαμε σε μια εβδομάδα και δεν το καταφέραμε σε μια εβδομάδα, είναι ακόμα εκεί, αλλά είναι δική μας ευθύνη να αποδώσουμε, το ξέρουμε αυτό.

  "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι κάναμε με τη West Brom αλλά να ζητήσουμε [εμάς] σε αυτές τις μία ή δύο ή τρεις αποφασιστικές στιγμές για να σκοράρουμε αντί να μην σκοράρουμε - αυτό θα ήταν ανόητο.

  "Δεν είναι για αυτό, πρέπει να έρθουμε σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να κερδίσουμε από λεπτό σε λεπτό ένα καλύτερο συναίσθημα σε ένα παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πιο καλοί.

  "Δεν μπορείς να το αναγκάσεις ή να ζητήσεις τη ροή στον αγώνα, εσύ φέρνεις τον εαυτό σου σε αυτήν τη διάθεση και αυτό δεν συνέβη πραγματικά ενάντια στη West Brom."

Παρά την απογοήτευσή του, ο Klopp ήταν πρόθυμος να υπογραμμίσει ότι η γνώμη του για την ποιότητα της ομάδας του δεν άλλαξε μετά το αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα, όπως και μετά τη πρόσφατη νίκη με 7-0 επί της Spartak Moscow.










  "Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το μόνο μέρος όπου πιστεύουμε ότι είμαστε πίσω στις σκοτεινές μέρες ή οτιδήποτε άλλο - είναι μόνο ένα παιχνίδι", πρόσθεσε.

  "Γιατί θα πρέπει να ανησυχώ υπερβολικά από αυτή την άποψη ότι θα παίζουμε τώρα πάντα όπως κάναμε εναντίον της West Brom;

  "Αυτό θα ήταν ακριβώς το ίδιο λάθος με το να σκέφτομαι τώρα ότι πάντα θα παίζουμε όπως παίξαμε εναντίον της Spartak Moscow.

  "Είναι πραγματικά σκληρή δουλειά και τα αγόρια ήταν έτοιμα για σκληρή δουλειά και η West Brom τα πήγε καλά, για να είμαι ειλικρινής.

  " Ήταν εντελώς διαφορετικό από την Everton, η West Brom είχε τις στιγμές της, είχαν τις αντεπιθέσεις τους, είχαν τα set-pieces τους, τα οποία ήταν δύσκολα επειδή δεν έχουμε το ίδιο ύψος με αυτούς.

  " Έτσι, άξιζαν ένα κλειστό αποτέλεσμα και, τελικά, είναι 0-0. Φυσικά, η πλειοψηφία των χρόνων που είχαμε την μπάλα και δεν τη χρησιμοποιήσαμε σωστά δεν ήταν όπως κατά της Everton.

  "Αν είχαμε χρησιμοποιήσει το ίδιο καλά την κυκλοφορία όπως με την Everton, είμαι βέβαιος ότι θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Εργαζόμαστε σε αυτό, μιλάμε, αλλά σε περιόδους όπως αυτή μιλάμε περισσότερο για αυτό από ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτό επειδή δεν είμαστε κάθε μέρα στο προπονητικό κέντρο.

  "Δεν μπορούμε να κάνουμε τακτικά πράγματα κάθε μέρα, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά, έτσι είναι."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.