Liverpool 7 - 0 Spartak Moscow - Bαθμολογίες παιχτών: Σχεδόν άψογη η μπροστινή τετράδα!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Εμφατικότατη νίκη με 7-0 πέτυχε η Liverpool κόντρα στη Spartak Moscow κλειδώνοντας την πρώτη θέση του ομίλου!



Περίπατος στο Anfield με τη Liverpool να αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και να επικρατεί με 7-0 της Σπαρτάκ Μόσχας. Το πρώτο του χατ τρικ με την κόκκινη φανέλα πέτυχε ο Philippe Coutinho, δύο γκολ ο Mane, από ένα οι Firmino και Salah.

Δείτε τις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Loris Karius: Ήσυχο βράδυ για τον Γερμανό που ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα. Αλάνθαστος όποτε χρειάστηκε.

Βαθμολογία: 7/10

Joe Gomez: Ξεκίνησε ως δεξί μπακ, έγινε κεντρικός αμυντικός μετά την αλλαγή του Lovren και τα πήγε περίφημα. Ο καλύτερος από την τετράδα πίσω, απίστευτη σιγουριά, πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Βαθμολογία: 8/10

Ragnar Klavan: Αλάνθαστος και ο Εσθονός, highlight του μια 50αρα μπαλιά στον Mane. Σταθερός στα τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, βρίσκει ρυθμό.

Βαθμολογία: 7.5/10

Dejan Lovren: Τα ίδια με τον Εσθονό. Είχε μερικές σωτήριες επεμβάσεις, φάνηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση και απέσπασε και το χειροκρότημα του κοινού κατά την αντικατάστασή του.

Βαθμολογία: 7.5/10

Alberto Moreno: Ο μεγάλος άτυχος της σημερινής ημέρας. Δεν ήταν στους κορυφαίους της ομάδας μας μέχρι την αντικατάστασή του, ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει. Ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός αν και φάνηκε να πονάει πολύ κατά την έξοδό του.

Βαθμολογία: 7/10

Emre Can: Σε έναν αμυντικογενή ρόλο, δε χρειάστηκε σχεδόν καθόλου ενώ είναι αρκετά τυχερός που δεν είδε την κόκκινη κάρτα νωρίς στο ματς για σκληρό φάουλ.

Βαθμολογία: 7/10

Georginio Wijnaldum: Σκληρή δουλειά στη μεσαία γραμμή, όμως οι μπροστά από αυτόν έκλεψαν την παράσταση.

Βαθμολογία: 7/10



Philippe Coutinho: O σημερινός αρχηγός της Liverpool πραγματοποίησε ΜΑΓΙΚΗ εμφάνιση. Πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ με την κόκκινη φανέλα, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, αμύνθηκε σωστά και πραγματοποίησε την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση της χρονιάς.

Βαθμολογία: 9.5/10 (MOTM)



Sadio Mane: Mέλος της τετράδας φωτιάς, πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με πλασέ πάνω στην κίνηση, συμμετείχε σε αρκετά ακόμα. Από τις σπάνιες φορές που παίχτης πετυχαίνει 2 γκολ αλλά δε βγαίνει άνθρωπος του αγώνα.

Βαθμολογία: 9/10



Mohamed Salah: O λιγότερο δραστήριος από τους μπροστά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν καλός. Κέρδισε το πέναλτι, συμμετείχε στα γκολ και θα ήταν αδικία να μην πετύχει ένα και αυτός.

Βαθμολογία: 8.5/10



Roberto Firmino: Ο άνθρωπος που κάνει τα πάντα χτύπησε γι'άλλη μια φορά. Γκολ, ασσίστ, τρομερή πίεση, άνοιγμα χώρων, μαρκαρίσματα. Όσοι ζητούν κλασικό φορ ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Βαθμολογία: 9.5/10

James Milner (στη θέση του Alberto Moreno στο 44'): Σε 45 λεπτά έδωσε 3 ασσίστ. Nuff said.

Βαθμολογία: 9/10

Trent Alexander - Arnold (στη θέση του Dejan Lovren στο 60'): Mαζεύει εμπειρίες ο νεαρός! 

Βαθμολογία: 7/10

Daniel Sturridge (στη θέση του Roberto Firmino στο 74'): Έδωσε ασσίστ, μπήκε όταν το παιχνίδι είχε κριθεί ήδη, ωστόσο φανερά φαίνεται πως ο Firmino αποδίδει καλύτερα.

Βαθμολογία: 7/10

Jurgen Klopp: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε! Το παιχνίδι είχε κριθεί από το 20 και τα 3 γρήγορα γκολ έκοψαν τα πόδια των Ρώσσων. Εκπληκτικό στήσιμο του Jurgen Klopp στο σημερινό παιχνίδι, τρομερή πίεση, οι παίχτες έδειξαν θέληση και αποφασιστικότητα και ο Γερμανός θα πρέπει να είναι πάρα πολύ χαρούμενος. Φωτιά η τετράδα μπροστά, συμπαγής η άμυνα πίσω, η Liverpool είναι στους 16 και ο Κlopp έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο σε αυτό!

Βαθμολογία: 9.5/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.