Mane: ''Είμαι φρέσκος και ανυπομονώ για αύριο''

Ο Sadio Mane επιβεβαίωσε ότι αισθάνεται έτοιμος και φρέσκος και ανυπομονεί να παίξει αύριο με τη Spartak Moscow αν επιλεγεί από τον Jürgen Klopp.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο Σενεγαλέζος παρέμεινε στον πάγκο καθ 'όλη τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα των Reds - στην εκτός έδρας νίκη με 5-1 επί της Brighton and Hove Albion το Σάββατο.

Όμως, ο εξτρέμ επιβεβαίωσε ότι η απουσία του από τη δράση δεν οφείλεται σε τραυματισμό και είναι έτοιμος να επιστρέψει αφού αισθάνεται τα οφέλη της προσέγγισης του προπονητή του για να κρατήσει τους παίκτες έτοιμους κατά τη διάρκεια μιας πολυάσχολης περιόδου.

Δείτε τι είχε να πει ο Σενεγαλέζος:

Είσαι απογοητευμένος που δεν ξεκινάς σε όλα τα παιχνίδια?

Ειλικρινά, κάθε παίκτης στον κόσμο θα ήθελε να παίζει κάθε παιχνίδι. Αλλά, επίσης, είμαστε η Liverpool, είμαστε μια μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να αποδεχθούμε την απόφαση του προπονητή. Επίσης [θα πρέπει να] σέβεσαι τους συμπαίκτες σου και το σύλλογο επίσης επειδή κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πάντα, η ομάδα [έρχεται] πρώτα.

Είναι αυτή η καλύτερη ομάδα στην οποία είσαι μέλος?

Ναι φυσικά. Έχουμε σπουδαίους παίκτες και κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Γι 'αυτό εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε.

Κοιτώντας μπροστά, πόσο πολύ θέλεις να συμμετέχεις στο Merseyside derby?

Κάθε παιχνίδι της σεζόν είναι σημαντικό επειδή πρέπει να κερδίσουμε. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το ντέρμπι, πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του αύριο και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είναι αυτό με τη Spartak το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα?

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια για εμάς. Νομίζω ότι είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε μια καλή ομάδα και, αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο.

Ο Mo Salah έχει σκοράρει αρκετά γκολ φέτος - πρέπει εσύ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες να βοηθήσετε στο σκοράρισμα?

Είμαι ευτυχής για τον Mo επειδή τα πάει περίφημα, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και είμαι ευτυχής για αυτόν να σκοράρει. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να σκοράρει περισσότερα γκολ και επίσης για μας να κάνουμε περισσότερες assists και να βάζουμε περισσότερα γκολ.

Συμμετέχεις με τον Philippe Coutinho όταν προπονείστε στα φάουλ?

Ο Philippe είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και τα φάουλ του είναι εκπληκτικά. Πάντα προσπαθώ να μάθω από αυτόν, αλλά νομίζω ότι δεν θέλει να με διδάξει! Πάντα προπονείται σκληρά και γι 'αυτό είναι εύκολο να σκοράρει στα παιχνίδια.

Είναι σημαντικό για σας να βγείτε πρώτοι στον όμιλο?

Ειλικρινά για εμάς, θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι δυνατόν έτσι θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αύριο.

Πόσο μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει ο κόσμος της ομάδας?

Μπορώ να πω ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο, είναι απλά εκπληκτικοί όλη την ώρα. Παίζουν ένα μεγάλο μέρος - ένα πολύ μεγάλο μέρος - σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μας να τους αισθανόμαστε δίπλα μας σε όλο το παιχνίδι.

Έχει περάσει καιρός από τότε που η Liverpool βρέθηκε στη knockout φάση του Champions League...

Αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Το παιχνίδι του αύριο, έχουμε μια πιθανότητα να είμαστε στην κορυφή του ομίλου και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ακόμα κι αν είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, είναι δυνατό.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.