Να πάρει ξανά ότι έχασε μέσα από τα χέρια της...(Match Preview)


Πανέτοιμη να σφραγίσει την πρόκριση είναι η Liverpool, φιλοξενώντας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League την Spartak Moscow.

Μετά την...αυτοκτονία μέσα στην Sevilla, οι Reds είναι έτοιμοι για τον «τελικό» πρόκρισης με αντίπαλο τους Ρώσους, σε μια βραδιά που μπορούν να σφραγίσουν και την πρώτη θέση του ομίλου.

Πληροφορίες αγώνα Liverpool v Spartak Moscow:
Διοργάνωση: UEFA Champions League
Έδρα: Anfield Road
Ημερομηνία: 06.12.2017 (Τετάρτη)
Ώρα έναρξης: 21:45 (ώρα Ελλάδας)
Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το CosmoteSport4HD.

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:
Μετά την εμφατική νίκη με 1-5 μέσα στο Brighton, όπου ο Coutinho...οργίασε, οι Reds επικεντρώνονται στον αγώνα που θα τους δώσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, με αντίπαλο τους Ρώσους.
Η Liverpool έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της πριν δύο εβδομάδες μέσα στην Sevilla, όπου το 0-3 έγινε 3-3 και πλέον καλούνται να είναι σοβαροί στο 110% ώστε να μην υπάρξει ψυχρολουσία.

Για την αναμέτρηση, όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Joel Matip, είναι διαθέσιμοι, κάτι που δίνει επιλογές στον Jurgen Klopp για να καταστρώσει τα πλάνα του.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:
Μια αρκετά μεταβατική σεζόν διανύει η Spartak Moscow, έχοντας χάσει ήδη σημαντικό έδαφος για την πρώτη θέση στο Ρωσικό πρωτάθλημα, όντας...αήττητη από τον Αύγουστο (σε εγχώριες διοργανώσεις), ενώ στο Champions League έχει καταφέρει να αυτοκτονήσει δύο φορές με αντίπαλο την Maribor.

Στην Ρωσία, βρίσκεται στην 4η θέση με 34 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από την πρωτοπόρο Lokomotiv, έχοντας 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Μια ομάδα που αρέσκεται σε αγώνες με μεγαλύτερες ομάδες να καταστρώνει τα σχέδια της με αντεπιθέσεις, βάζοντας ένα ''λεωφορείο'' μπροστά από την εστία, κάτι που αναμένεται να δούμε και σήμερα το βράδυ, με τον προπονητή της ομάδας, Massimo Carrera, να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο των αντεπιθέσεων, ψάχνοντας ένα χρυσό γκολ και το 0 στην άμυνα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:
Τέσσερις απουσίες έχει η Spartak, καθώς δεν υπολογίσει στις υπηρεσίες των Tigiev, Ananidze, Kombarov & Timofeev, ενώ ο Jikia εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει στις επιλογές του Carrera.

ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ:
Με 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Μόσχα, με την Liverpool να μένει πίσω στο σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Fernando, καταφέρνοντας μόνο να ισοφαρίσει σε 1-1 με πανέμορφο γκολ του Coutinho, για να χάσει στην συνέχεια μεγάλες ευκαιρίες για να φύγει με το διπλό από τη Ρωσία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Η Liverpool πέτυχε τουλάχιστον 3 γκολ στους τελευταίους της 3 αγώνες στο Champions League (0-7 στο Maribor, 3-0 εντός με τους Σλοβένους, 3-3 μέσα στην Sevilla).

Οι Reds είναι αήττητοι στους τελευταίους 9 αγώνες που έδωσαν για το Champions League.

ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΙΛΟΥ:
Δύο αποτελέσματα είναι αυτά που χρειάζεται η Liverpool για να προκριθεί, όμως ουσιαστικά της κάνει μονάχα η νίκη, ώστε να εξασφαλίσει και την πρώτη θέση του ομίλου.
Από την άλλη, η Spartak ταξίδεψε στο Merseyside με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τους Reds.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Liverpool 9
2. Sevilla 8
3. Spartak 6
4. Maribor 2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:
O Loris Karius θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας δεξιά στην άμυνα τον Gomez, αριστερά τον Moreno και στα στόπερ τους Lovren κι έναν εκ των Klavan ή Can, με την απόφαση του Klopp να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη μεσαία γραμμή, θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Henderson, Wijnaldum & Coutinho, όμως πάντα περιμένουμε τι θα γίνει με τον Can και αν ξεκινήσει βασικός στα στόπερ.

Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Salah, Firmino & Mane.

LIVERPOOL (4-3-3): Karius - Gomez (Arnold), Lovren, Can (Klavan), Moreno - Henderson, Wijnaldum, Coutinho - Salah, Firmino, Mane.

Spartak Moscow (4-2-3-1): Selikhov - Eshchenko, Tasci, Kutepov, Jikia - Fernando, Glushakov - Samedov, Popov, Promes - Luis Adriano.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.