Update: Αdam Lallana!


Ο Adam Lallana βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την φυσική του κατάσταση αλλά οι ανάγκες της Liverpool στις επόμενες εβδομάδες δεν πρέπει να επηρεάσουν την επιστροφή του, η οποία πρέπει να γίνει προσεκτικά και ομαλά.

Να θυμίσουμε ότι ο Άγγλος, μετά τον τραυματισμό που είχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με την Chelsea που μπήκε ως αλλαγή.

Ο Lallana έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και παρά το βαρή αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, θα πρέπει να συνεχιστεί με ιδιαίτερη προσοχή για το πότε θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αντίκτυπο της αποθεραπείας του παίκτη.

Στις  καθιερωμένες δηλώσεις του Jurgen Klopp εν'όψει του αγώνα  με την West Bromwich Albion, o Γερμανός αναφέρθηκε στον Adam, λέγοντας: " Ο Adam επέστρεψε στις προπονήσεις κανονικά αλλά φυσικά έχει πράγματα να φτιάξει ξανά. Έτσι είναι τα πράγματα."

"Αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο. Προπονείται κανονικά. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με την περίπτωσή του επειδή θα τον χρειαστούμε τις επόμενες εβδομάδες, εκατό τοις εκατό."

" Δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε στον αυριανό αγώνα, αλλά βήμα βήμα πρέπει να δουμέ πως θα επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση. Έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να δούμε, αλλά είναι σε καλό δρόμο."

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.