Robertson: '' Τι μας είπε ο Klopp στο ημίχρονο''

Ο Andy Robertson αποκάλυψε τη συμβουλή του ημιχρόνου από τον Jürgen Klopp που έδωσε στους παίκτες του καθώς είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από τη Leicester City στο Anfield.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Μια αντεπίθεση του δεύτερου ημιχρόνου, εμπνευσμένη από 2 γκολ του Mohamed Salah και κάποια δυνατή αμυντική λειτουργία προς το τέλος, έδωσε στους Reds μια δύσκολη θέση με 2-1 απέναντι στη Leicester City του Claude Puel χθες.

Ο Robertson παραδέχτηκε ότι οι οπαδοί θα μπορούσαν να είχαν συγχωρεθεί αν είχαν σκεφτεί ότι ήταν «μία από εκείνες τις ημέρες» μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που είδε τους οικοδεσπότες να χάνουν ευκαιρίες ενώ οι Αλεπούδες είχαν προηγηθεί με μόλις μία.

Και όταν ρωτήθηκε τι είπε ο προπονητής για να προστατεύσει τους παίκτες από ένα παρόμοιο συναίσθημα, ο Σκωτσέζος είπε στο Liverpoolfc.com: ''Είπε απλά, 'συνεχίστε να προσπαθείτε να δημιουργήσετε τις πιθανότητες και να προσέχετε την αντεπίθεση'.

  "Αν δεν δεχόμασταν άλλο γκολ, ήμασταν σίγουροι ότι θα σκοράραμε, οπότε είχε να κάνει μετά με το πόσα θα πετύχουμε.

  "Ευτυχώς, καταφέραμε να πετύχουμε δύο και ήταν αρκετό για να πάρουμε τα τρεις βαθμούς.

  "Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και στο πρώτο μισό είχαμε πολλές πιθανότητες να επιστρέψουμε στο σκορ αλλά δεν το καταφέραμε.

  " Ίσως οι άνθρωποι σκέφτονταν ότι αυτή θα ήταν μία από εκείνες τις ημέρες, αλλά δείξαμε την ψυχραιμία μας μπροστά στο τέρμα, ειδικά ο Mo που πέτυχε και τα δύο γκολ.

  "Και σκέφτηκα ότι στο δεύτερο ημίχρονο το ελέγχαμε το παιχνίδι."












Συνέχισε: " Ίσως οι άνθρωποι από έξω να θέσουν ερωτήματα αν μπορούμε να κερδίσουμε άσχημα, αλλά νομίζω ότι το αποδείξαμε χθες [και] πρέπει να συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε.

  "Χθες, τα τελευταία 10 λεπτά ήταν μακριά πλάγια, μεγάλες μπάλες στο κουτί και τα αντιμετωπίσαμε πολύ καλά.

  "Μερικές φορές ίσως οι άνθρωποι θα έλεγαν ότι θα υποχωρούσαμε κάτω από αυτή την πίεση αλλά το αντιμετωπίσαμε αυτό και πήραμε τους 3 βαθμούς.

  "Πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα από αυτό, επειδή μερικές φορές δεν μπορείτε να κερδίσεις τέσσερα, πέντε μηδέν - θα προσπαθήσουμε πάντα αλλά δεν είναι δυνατό σε κάθε παιχνίδι.

  " Όταν υπάρχει αρκετή πίεση, νομίζω ότι έχουμε αυτή την πλευρά σε εμάς."

Σε προσωπικό επίπεδο, ο διεθνής από τη Σκωτία έκανε έξι σερί συμμετοχές ως βασικός στην Premier League καθώς ξεκίνησε από την αρχή και χθες.

Ανταποκρινόμενος στην καλή του πρόσφατη πορεία, ο Robertson είπε: "Είμαι χαρούμενος με το ποσό των παιχνιδιών που παίζω και το σώμα μου αισθάνθηκε καλά.

  " Έχουμε ένα άλλο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες, το οποίο είναι μια πραγματικά γρήγορη ανάκαμψη, αλλά αύριο είναι μια σημαντική μέρα και πρέπει να ετοιμαστούμε να πάμε.

  " Ότι αποφασίσει να κάνει ο προπονητής - είμαι βέβαιος ότι θα κάνει και rotation, αλλά αυτό που θα το δούμε σύντομα - είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα είναι έτοιμα να παίξουν ανεξάρτητα της απόφασης."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.