Ο Robertson μιλά για τον Milner και τους πρώτους του μήνες στην ομάδα

Ο Andy Robertson μιλά για τον James Milner, όπως τον έχει ζήσει στα αποδυτήρια, τις συμμετοχές του μετά τον τραυματισμό του A.Moreno και τα αποτελέσματα της ομάδας.


Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας


Αρχικά τονίζει ότι ο Milner ίσως να μην είναι όπως τον φαντάζεται ο κόσμος καθώς κι ο ίδιος δεν περίμενε έτσι τον υπ-αρχηγό της ομάδας.

"Ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι τα αποδυτήρια μιας ομάδας. Ο Milner μιλάει αρκετά στα αποδυτήρια, όλοι το ξέρουν αυτό, δεν είναι λάθος. Όλοι όμως είναι εκπληκτικοί, συμπεριλαμβανομένου και του Milly φυσικά. Ακόμα κι αν δεν τον ξέρεις, νομίζω ότι όλοι ξέρουν τη σελίδα στο Twitter, Boring James Milner."

"Σίγουρα ήταν μεγάλη έκπληξη το ότι είναι ο μεγαλύτερος χωρατατζής στα αποδυτήρια. Είναι υπέροχος σ' αυτό. Είναι αυτός που διατηρεί ένα κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι ίσως της παλιάς σχολής πλέον και δεν μπορείς να χάσεις τέτοιους χαρακτήρες."

"Ο Milly είχε μια εξαιρετική καριέρα και είναι κορυφαίος επαγγελματίας. Όλοι τον θαυμάζουν. Ακόμα και τώρα προσφέρει τόσα πολλά και μάλιστα παίζοντας σε διάφορες θέσεις. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος για να έχεις σαν προπονητής αλλά και σαν συμπαίκτης."

Μετά τον τραυματισμό του Alberto Moreno, ο Robertson βρήκε θέση στην ενδεκάδα που του δίνει μια ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Αγωνίστηκε ήδη στα παιχνίδια με την Everton και την West Brom και πιθανότατα θα ξεκινήσει και στο παιχνίδι με την Bournemouth την Κυριακή. Ο ίδιος δήλωσε:

"Δυστυχώς ο Alberto τραυματίστηκε. Ευελπιστούμε να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αλλά αυτή τη στιγμή εγώ μπορώ να πάρω την ευκαιρία μου και να πάρω κάποια παιχνίδια ώστε να χτίσω και την αυτοπεποίθησή μου."

"Έχουμε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα μας κι αυτό είναι απογοητευτικό. Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε λύσεις ώστε να κερδίζουμε ομάδες σαν την Everton και τη West Brom. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σ' αυτό."

"Το πρόγραμμα είναι πιεστικό και έχουμε και πάλι αγώνα την Κυριακή. Δεν έχουμε χρόνο για να διστάζουμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό και να επιστρέψουμε στις νικηφόρες μέρες."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.