Βουρ.. για τέρμα το καλοκαίρι!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Ο Simon Mignolet σκέφτεται σοβαρά πλέον το μέλλον του στο Anfield με τη Liverpool να βγαίνει το καλοκαίρι στην αναζήτηση για νέο τερματοφύλακα.



Ο Mignolet σε δηλώσεις του υποστήριξε πως το μέλλον του με τη φανέλα των κόκκινων είναι πλέον αβέβαιο. Σε συζητήσεις που είχε με τον Jurgen Klopp του κατέστησε σαφές ότι το όλο θέμα του "rotation" δεν είναι υγιές για κανέναν τερματοφύλακα.

Ο Bέλγος διεθνής αρνήθηκε ότι υπάρχει ένταση μεταξύ αυτού και του Klopp, ωστόσο έκανε λόγο για πρώτη φορά για ενδεχόμενη αποχώρησή του από το σύλλογο καθώς δεν επιθυμεί η κατάσταση αυτή (σ.σ. να είναι το #2) να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.
Είναι αληθές πως μετά το παιχνίδι με την Burnley είχα μια συζήτηση με τον coach και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε το θέμα του rotation. Δε βρίσκω αυτήν την κατάσταση υγιής για έναν τερματοφύλακα. Η 11αδα του στο παιχνίδι με την City επιβεβαίωσε αυτά που είπαμε. Προφανώς και δεν είμαι χαρούμενος, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό.
Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό, πρέπει όμως να σεβαστώ την απόφαση του προπονητή. Πρέπει να παραμείνω ψύχραιμος. Έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και πάντα έβγαινα πιο δυνατός. Την ίδια στιγμή όμως θα χρειαστεί να σκεφτώ και το μέλλον μου. Είμαι 30 χρονών, το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται και αυτή η κατάσταση δε γίνεται να συνεχιστεί για πολύ.


Την ίδια στιγμή από την άλλη μεριά ο Loris Karius κάθε άλλο παρά έχει πείσει στις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί. Ο Jurgen Klopp θέλει να δώσει και σε αυτόν συνεχόμενα παιχνίδια ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι πως ο Γερμανός έχει μιλήσει με το team του και έχει ήδη ξεκαθαριστεί ότι θα αγοραστεί τερματοφύλακας. Ο Alisson της Roma είναι ένας από τους στόχους της ομάδας με τον Jan Oblak να είναι ακόμα ένας υποψήφιος.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.