Ox: ''Ο προπονητής μου λέει να σουτάρω περισσότερο''

Σε συζητήσεις με τον Jurgen Klopp ευθύνεται μεγάλο μέρος του πανέμορφου γκολ που πέτυχε ο Alex Oxlade-Chamberlain απέναντι στη Manchester City, με το οποίο άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι του Anfield, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Άγγλος ποδοσφαιριστής. 

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Ο ''Ox'' άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Liverpool, με ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο οφείλει εν μέρει στον Klopp. 

''Κατάφερα να κερδίσω τη μπάλα και να περάσω μπροστά. Είδα ότι υπήρχε αρκετός χώρος και ο προπονητής μου έχει πει να σουτάρω περισσότερο από μακριά, οπότε το δοκίμασα και ευτυχώς σκόραρα.'' 

Ο Leroy Sane ισοφάρισε το ματς πριν το ημίχρονο, όμως ένα μαγικό δεκάλεπτο των ''κόκκινων'' έφερε το παιχνίδι από το 1-1 στο 4-1, χάρη στα τέρματα των Firmino, Mane και Salah. Οι Silva και Gundogan έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, μειώνοντας σε 4-3, αλλά αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Anfield Road, με τη Liverpool να σταματάει την αήττητη πορεία της City στο πρωτάθλημα. 

''Ήταν μεγάλη 'δήλωση' από μέρους μας αυτή η νίκη. Παίζουν εκπληκτικά μέχρι στιγμής στη σεζόν και είναι φοβερή ομάδα. Στην τελική, δε μας ενδιέφερε με ποιον παίζαμε, απλά θέλαμε να κερδίσουμε. 

''Τους αρέσει να φτιάχνουν παιχνίδι από πίσω και είναι πολύ καλοί σε αυτό. Αλλά από την άλλη, εμείς αντιδράμε πολύ καλά απέναντι σε ομάδες που παίζουν με αυτό τον τρόπο. 

''Το πλάνο μας ήταν να αμυνθούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, να τους κυνηγήσουμε παντού και όταν βρούμε τις ευκαιρίες να επιτεθούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. 

''Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι. Αυτή η ατμόσφαιρα ήταν μια από τις καλύτερες στις οποίες έχω παίξει. Το λέω σχεδόν κάθε βδομάδα που παίζουμε εδώ. Αλλά ήταν φανταστικοί και μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη.'' 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.