Προπονητής της Bordeaux για Malcom: "Αν η Liverpool σε θέλει αύριο θα πας!"

Η Liverpool φέρεται να μπήκε και εκείνη μετά την Arsenal στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου Malcom από τη Bordeaux. 



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο 20χρονος ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στη Ligue 1 εως τώρα με 7 γκολ και 5 ασσίστ στις 19 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέσα στη σεζόν. Η Arsenal ενδιαφέρεται για τον νεαρό εξτρέμ προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει πιθανή αποχώρηση του Alexis Sanchez το καλοκαίρι. Όμως μετά το ενδιαφέρον για τους Henrikh Mkhitaryan και Pierre-Emerick Aubameyang, ο Malcom μπορεί να αναγκαστεί να περιμένει μέχρι την μετακίνησή του στην Premier League.

Ο προπονητής της Bordeaux Jocelyn Gourvennec πάντως ανέφερε μεταξύ άλλων και τη Liverpool σαν πιθανό προορισμό του παίκτη του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο. Είναι περίπου όπως ήταν και το καλοκαίρι, δε θα έλεγα ότι είναι ενοχλημένος με αυτό, ακούγεται λίγο βαρύ, αφού δεν είναι ενοχλημένος όμως κάνει ερωτήσεις. Ρωτάει τον εαυτό του τι είναι το πιό καλό για τον ίδιο να επιλέξει για το μέλλον του. Αυτό είναι και το λογικό. Αν εξακολουθώντας να κάνει τέτοιες ερωτήσεις, συνεχίσει να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ τότε όλα θα είναι καλά. Αν η Liverpool σε θέλει αύριο θα πας!"

"Είμαι προπονητής και θα ήθελα να υπολογίζω στον Malcom και ο ίδιος να μας βοηθήσει. Υπάρχει ένας άνθρωπος που αποφασίζει για όλα αυτά και αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος. Μίλησε για το θέμα το Σαββατοκύριακο αλλά το ποδόσφαιρο παραμένει ποδόσφαιρο.

Πάντως η Liverpool δεν αναμένεται να κινηθεί μέσα στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη για τον παίκτη των Γιρονδίνων, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της να φέρει τον Keita από τη Leizpig. Ο Thomas Lemar ήταν και παραμένει στόχος με ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του το καλοκαίρι, παρά το υψηλό ποσό που αξιώνει η Monaco γι αυτόν.
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.