Gerrard για Brewster: "Είναι πολύ δυνατός και θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του!"

Ο Steven Gerrard αναμένει να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αστράγαλο που αποκόμισε ο Rhian Brewster στον αγώνα εναντίον της Manchester City U23.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος



Ο 17χρονος υπέστη συνδεσμικό τραυματισμό στον αστράγαλο μετά την βίαιη προσγείωση που είχε από άλμα στον αγώνα που ηττήθηκαν οι REDS με 3-2 απο την αντίστοιχη της Manchester City.

Η αρχική διάγνωση έδωσε μία κλινική εικόνα του τραυματισμού, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις για να καθοριστεί με πλήρη ακρίβεια η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο ένας εκ των προπονητών του, Steven Gerrard δήλωσε: "Ο Rhian είναι δυνατό παιδί και φανταστικός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ δυνατός πνευματικά και είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του."

"Έχει τους κατάλληλους φυσικοθεραπευτές και γιατρούς και τους Critch και Mick (Mike Garrity) πάνω από το κεφάλι του, οι οποίοι θα τον δώσουν την δύναμη και θα επιστρέψει δυνατότερος."

"'Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξεπερνούν τραυματισμούς. Είναι απογοητευτικό και άσχημο (να τραυματίζονται) για όλους, αλλά μάλλον υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψει και να είναι διαθέσιμος στον αγώνα εναντίον της Arsenal στο Anfield το Σάββατο για το FA Youth Cup.

"Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι πολύ φαν του Rhian. Φυσικά το παιδί αυτή τη στιγμή είναι πεσμένο ψυχολογικά. Αναμένουμε τις επιπλέον εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους για να δούμε την έκταση του τραυματισμού, αλλά έχει την υποστήριξη όλων μας εδώ."

"Όλοι συσπειρωθήκαμε γύρω του και φροντίζουμε να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο."
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.