BREAKING: Μια ανάσα από Barcelona ο Coutinho!

Η Barcelona ολοκληρώνει μια προσφορά που υπερβαίνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει τον Philippe Coutinho από τη Liverpool, που θα τον κάνει τον τρίτο πιο ακριβό ποδοσφαιριστή στον κόσμο και την μεταγραφή ρεκόρ τους.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...











Υπήρξε μια πιθανότητα να γίνει μια προχωρημένη συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι, αλλά η Barca και ο 25χρονος πίεσαν για άμεση μεταγραφή, όπως ενημερώνει η Melissa Reddy.

Η Barcelona έκανε τρεις αποτυχημένες προσφορές με μη ρεαλιστικά bonus για τον διεθνή Βραζιλιάνο το καλοκαίρι, αλλά το βασικό τους ποσό θα ξεπεράσει τώρα τα 105 εκ. ευρώ που πλήρωσε η Manchester United τη Juventus για τον Paul Pogba τον Αύγουστο του 2016 με περίπου 15 εκ. ευρώ παραπάνω, και θα είναι το νέο ρεκόρ στη Βρετανία.

Θα συμπληρωθεί με 40 εκ. ευρώ σε πρόσθετα bonus σχετικά με παραστάσεις και εμφανίσεις, τα οποία είναι πιθανό να ενεργοποιηθούν.

Ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας Josep Maria Bartomeu και ο διευθύνων σύμβουλος Oscar Grau οδήγησαν την προσέγγιση που διευκολύνθηκε μέσω των εκπροσώπων του playmaker, Kia Joorabchian και Giuliano Bertolucci.

Η Liverpool ήταν οριστική στη στάση της ότι ο Coutinho δεν πωλείται με καμία τιμή το καλοκαίρι, αλλά με το No.10 να διατηρεί την πρόθεσή του να αποχωρήσει και τη Barca να βρίσκεται στο χείλος της υποβολής μιας αποδεκτής προσφοράς για τις υπηρεσίες του, φαίνεται να είναι τώρα το θέμα του πότε και όχι εάν γίνει μια συμφωνία.

Έχοντας κάνει 201 εμφανίσεις με 54 γκολ για τη Liverpool μετά την υπογραφή από τον Inter τον Ιανουάριο του 2013 για μόλις £ 8,5 εκατομμύρια, φαίνεται ότι θα πάρει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.