J.K: ''Είμαστε το ίδιο διψασμένοι για τρόπαια με τους φιλάθλους μας!"

Ο Jurgen Klopp υπόσχεται η αρχική ενδεκάδα εναντίον της Everton για το FA Cup θα αντανακλά την εκτίμηση που ο ίδιος έχει στο δεσμό αυτό καθώς και την επιθυμία του να κερδίσει το τρόπαιο, που είναι η ίδια με τους υποστηρικτές της Liverpool.

Επιμέλεια: Γιώργος Σιδηρόπουλος












"Γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πει ότι δεν σέβομαι το κύπελλο Αγγλίας ή κάτι παρόμοιο του, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Μάλλον πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε περισσότερο."

Τελευταία φορά που προστέθηκε τρόπαιο στο Anfield ήταν το 2012, όταν επί Kenny Dalglish κατακτήθηκε το League Cup.

Ο Klopp έχει φτάσει δύο φορές πολύ κοντά - φτάνοντας στον τελικό του League Cup και του Europa League - και επιμένει ότι είναι το ίδιο διψασμένος όσο οι φίλαθλοι.

"Δεν είναι ότι ονειρεύεσαι κάθε μέρα να κερδίσεις τρόπαια. Ξέρεις ότι θες να κερδίσεις και ότι οι φίλαθλοι το έχουν πολύ ανάγκη - θέλω να με πιστέψουν ότι έχουμε ακριβώς την ίδια διάθεση."

"Είμαστε το ίδιο διψασμένοι σε τέτοια θέματα, όπως και αυτοί. Αλλά πρέπει να το αποδείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορώ να κερδίσω το FA Cup από την συνέντευξη τύπου, οπότε πρέπει να τα πάμε καλά στους αγώνες."

"Αυτό είναι το βασικότερο, και αν ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, μία άλλη κορυφαία ομάδα θα περιμένει και πιο μετά μία άλλη, οπότε έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε συνέχεια σε ετοιμότητα."

"Δεν βοηθάει αν το νιώθεις συνέχεια πριν από κάποιο παιχνίδι επειδή το ότι έχουμε πίεση είναι ένα γεγονός αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να μας κυριεύει διαρκώς, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας."

"Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας, την ποιότητα της ομάδας για να επιτύχουμε κάτι στο τέλος. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα."

Ο προπονητής μας ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος δρόμος για την ομάδα του πρωτού σηκώσουν κύπελλο, ο οποίος ξεκινάει αύριο εναντίον της Everton.

Συνέχισε λέγοντας: "Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία και αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε κομβική θέση, θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και ξέρουμε την σημασία της κατάστασης, αυτό είναι κάτι ξεκάθαρο."

"Αλλά υπάρχει και ένας αντίπαλος, πιθανόν με τους ίδιους στόχους και πρέπει να το σεβαστούμε σε πρώτη φάση."

"Το να μιλάμε για επιτεύγματα προτού παίξουμε τον πρώτο γύρο, δείχνουμε έλλειψη σεβασμού."

"Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά θα είναι εξίσου δύσκολος και για την Everton και αυτα είναι τα πιο σημαντικά νέα,μάλλον."

"Θα δοκιμάσουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε."
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.