BREAKING: Πιέζει για Sturridge η Inter FC!

Η Serie A έχει κάνει πρόταση για να εξασφαλίσει τον επιθετικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Ισπανούς(Sevilla) να δείχνουν επίσης ενδιαφέρον!

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...









Η Inter είναι στην pole position για να πάρει τον Daniel Sturridge αυτό το μήνα, αλλά ο επιθετικός ελπίζει ότι η Sevilla θα παρουσιάσει επίσης μια επίσημη προσφορά στη Liverpool.

Όπως ενημερώνει η Melissa Reddy, η ομάδα της La Liga είναι η πρώτη επιλογή του Άγγλου, αλλά έχουν κάνει μόνο έναν έλεγχο για τη διαθεσιμότητά του.

Ωστόσο, η Inter έχει υποβάλει μια "σοβαρή" πρόταση υπογραφής του 28χρονου μέχρι το τέλος της σεζόν, η οποία περιλαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για τον δανεισμό, την πλήρη ανάληψη του μισθού του και ένα μονοπάτι για να γίνει μόνιμα κάτοικος Μιλάνου το καλοκαίρι.

Η ομάδα της Serie A έχει καταστήσει αρκετά σαφές στον επαγγελματικό χειρισμό της σε τέτοια θέματα ότι είναι αποφασισμένοι να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Sturridge, γεγονός που ενθάρρυνε τον επιθετικό.

Η ομάδα του Vincenzo Montella, που έχει δεχθεί περισσότερα από αυτά που έχει βάλει στη La Liga αυτή τη σεζόν, σκέφτεται να υποβάλει επίσημη πρόταση στη Liverpool για τις υπηρεσίες του Sturridge.

Έχουν ενημερωθεί ότι θα χρειαστεί να ματσάρουν την πρόταση των Ιταλών.

Η Liverpool ήταν αρχικά απρόθυμη να δεχθεί τον δανεισμό για τον Sturridge, τοποθετώντας μια αποτίμηση αξίας £ 30 εκατομμυρίων στον επιθετικό.

Ωστόσο, έχοντας λάβει μόνο προσεγγίσεις για δανεισμό μέχρι στιγμής, οι Merseysiders προσπαθούν να κλείσουν την καλύτερη συμφωνία για τον σύλλογο και τον παίκτη πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.