Νέα συμβόλαια σε Ejaria και Wilson πριν το δανεισμό τους

Η Liverpool θέλει να σιγουρέψει πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονται για την Under-23 θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους πριν φύγουν ως δανεικοί.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Οι δυο παίκτες έχουν παγώσει τις διαδικασίες ανανέωσης των συμβολαίων τους όπως τους έχουν προταθεί και συζητούν για κάποιες αλλαγές πάνω σε αυτά. Πάντως είναι βέβαιο πως η ομάδα θέλει πάσει θυσία να εξασφαλίσει τις υπογραφές τους σε νέα συμβόλαιο, πριν τους δώσει ως δανεικούς.

Οι ίδιοι οι παίκτες πάντως, δεδομένου του ότι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα φέτος υπό τις οδηγίες του Klopp, προτιμούν να πάρουν συμμετοχές σε μια πρώτη ομάδα μέχρι το Μάϊο παρά να παίζουν για την Under-23 της Liverpool, ενώ ορισμένες ομάδες από την Champioship έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Συγκεκριμένα ο Wilson έχασε ένα σημαντικό μέρος της σεζόν ως τώρα λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο, ενώ ήταν παραγωγικός σκόρερ στην ομάδα του Neil Critchley στην Under-23 και είχε αγωνιστεί και ως δανεικός στην Crewe.



Ο Ejaria μετρά πάντως 8 συμμετοχές με τη πρώτη ομάδα τη σεζόν 2016/17 ενώ έχει παρακολουθηθεί στενά και από τον ίδιο τον Klopp. Ο 20χρονος πάντως έχασε κι αυτός το δεύτερο μισό της σεζόν πέρσυ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και ακόμα δεν έχει βρει θέση στα πλάνα του προπονητή.

Πιθανόν να έχουμε σύντομα νέα για τα συμβόλαια των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας.
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.