Kevin De Bruyne: "Δεν μας προβληματίζει το κάκιστο ρεκόρ μας στο Anfield"

Επιμέλεια: Γιώργος

O Kevin De Bruyne επιμένει ότι η ομάδα του Manchester δεν προβληματίζεται από το κάκιστο ρεκόρ που έχουν στο Anfield.

Η Manchester City δεν έχει κερδίσει στο Anfield από το Μάϊο του 2003, όταν και ο Nicolas Anelka έδωσε στους φιλοξενούμενους τους τρεις πόντους.

Όμως, η ομάδα του Pep Guardiola είναι πρώτη στη βαθμολογία της Premier League με διαφορά 15 βαθμών από τον δεύτερο και είναι αήττητη στις εγχώρια διοργάνωση φέτος. Ο De Bruyne λέει πως η ομάδα του δε θα αφήσει τη Λίβερπουλ να μπουν σε ανάλογες σκέψεις .

     O Kevin De Bruyne σκόραρε το γκολ με το οποίο η Manchester City ισοφάρισε απέναντι στην Bristol City την Τρίτη

«Δε μας ενδιαφέρει αυτό», είπε ο De Bruyne. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παχνίδι»

 «Θα έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα, θέλουν να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα για να βρίσκονται στο Champions League, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε να κάνουμε καλά και θα δούμε τι θα συμβεί από εκεί και πέρα».

Ο De Bruyne ελπίζει επίσης να ξεκουραστούν για λίγο πριν το ταξίδι στο Merseyside καθώς έχουν παίξει έξι παιχνίδια σε μόλις σχεδόν δύο εβδομάδες ως απόρροια του φετινού προγράμματός τους.

«Έχουμε πέντε μέρες, αυτό θα είναι πολύ καλό. Αυτοί οι τελευταίοι τέσσερις μήνες ήταν μια δύσκολη και απαιτητική περίοδος», είπε ο Βέλγος.


«Είναι ωραίο που θα έχουμε πέντε μέρες και μετά σχεδόν μια ολόκληρη βδομάδα πριν πάμε στο Newcastle έτσι ώστε να ξεκουραστούμε και να αναρρώσουμε.

Πηγή/Source: skysports.com
Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.