Gini: ''Η μεταγραφή του Van Dijk έχει ενθουσιάσει τους πάντες στο club''

Ο Georginio Wijnaldum επαίνεσε τη μεταγραφή της Liverpool, τον συμπατριώτη του Virgil van Dijk ως ένα εξαιρετικά συναρπαστικό παίκτη για όλους τους συνδεδεμένους με το σύλλογο.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...











Ο Ολλανδός διεθνής σφράγισε επίσημα τη μεταγραφή του από τη Southampton σήμερα με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, και γίνεται το νέο νούμερο 4 των Reds.

Η Wijnaldum είναι ευτυχής που καλωσορίζει τον συμπατριώτη του Ολλανδό στο Anfield και μίλησε στο Liverpoolfc.com για την πεποίθησή του ότι το center-back μπορεί να βελτιώσει το επίπεδο απόδοσης που έχει παράγει σε δυόμισι χρόνια στην Premier League μέχρι σήμερα ...

Ποια ήταν η αντίδρασή σου μόλις ανακοινώθηκε η μεταγραφή του?

Είμαι πραγματικά χαρούμενος, φυσικά. Δεν είναι μόνο ο συμπαίκτης μου τώρα, αλλά είναι επίσης φίλος μου. Έχω παίξει μαζί του για την εθνική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έρχεται - τώρα δεν είμαι ο μόνος Ολλανδός παίκτης!

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν?

Πολύ, νομίζω. Το έδειξε ήδη στη Southampton. Φυσικά, πρέπει να το δείξει ξανά. Θα είναι μια καινούργια εκκίνηση γι 'αυτόν - πρέπει να το δείξει σε μια νέα ομάδα. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σε θέση να μας δείξει ότι πρόκειται να μας κάνει καλύτερους.

Τι είδους χαρακτήρας είναι ο Van Dijk εκτός γηπέδου?

Εκτός γηπέδου, είναι ένας πολύ καλός τύπος και ένας αστείος τύπος. Αυτός είναι ο λόγος που πάντα περνάω μαζί του στην εθνική ομάδα. Είναι ο ίδιος, είναι πάντα ευχαριστημένος. Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές που είχαμε με την εθνική ομάδα, προσπαθεί να είναι ο ίδιος και προσπαθεί να απολαύσει το ποδόσφαιρο και τον χρόνο που μπορεί να περάσει με τους συμπαίκτες του.










Μπορεί να βελτιωθεί στη Liverpool?

Κάθε παίκτης μπορεί πάντα να βελτιωθεί. Θα βελτιωθεί. Θα συνεργαστεί με καλούς παίκτες, καλό προπονητή και καλό τεχνικό προσωπικό. Αυτό θα τον βοηθήσει να είναι καλύτερος παίκτης. Νομίζω ότι θα βελτιωθεί.

Αυτή η μεταγραφή έχει ενθουσιάσει την ομάδα?

Η Liverpool είναι ένας μεγάλος σύλλογος που θα υπογράφει πάντα τους μεγάλους παίκτες. Στην ομάδα, όλοι θα είναι ευτυχείς αν οι μεγάλοι παίκτες έρχονται στο σύλλογο επειδή σου δίνουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις παιχνίδια και να κερδίσεις τρόπαια. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί και οι άνθρωποι του συλλόγου. Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι αν οι παίκτες επιλέγουν τη Liverpool ενώ θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν άλλες ομάδες.

Πόσο μπορεί να βοηθήσει μέχρι το τέλος της σεζόν?

Μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε κάτι γιατί είναι καλός παίκτης, αυτός έδειξε ήδη στη Southampton. Είναι καλό για μας - εάν προπονείσαι με καλύτερους παίκτες, μπορείς να βελτιωθείς και να γίνεις καλύτερος. Είναι καλό για όλους ότι ήρθε στη Liverpool.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.