Virgil van Dijk: ''Η Liverpool είναι το κατάλληλο club για μένα''

Ο ενθουσιασμένος Virgil van Dijk περιέγραψε τη Liverpool ως «the perfect, perfect match για μένα» αφού ολοκλήρωσε τη μεταφορά του από τη Southampton σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Η μεταγραφή του αμυντικού στο Anfield, η οποία συμφωνήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου, έχει οριστικοποιηθεί σήμερα, κάνοντας τον τελευταίο παίκτη να ενταχθεί στις τάξεις των Reds.

Μετά τη σύναψη της συμφωνίας, ο Van Dijk δήλωσε στο Liverpoolfc.com: "Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω.

  "Νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι το μέγεθος του συλλόγου, ο πολιτισμός του συλλόγου, οι παίκτες, ο προπονητής και προφανώς οι οπαδοί, που κάνουν αυτό το club ιδιαίτερο.

  "Με την ιστορία στο club και τα πάντα γύρω από αυτό - ακόμα και το γήπεδο και τα πράγματα - είναι ένας τέλειος, τέλειος 'γάμος' για μένα και ένας τέλειος 'γάμος' για την οικογένειά μου."

Ο Van Dijk ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην πατρίδα του με την Groningen έχοντας αφήσει την Willem II στην ηλικία των 18 ετών.

Μετακόμισε στη Βρετανία το 2013, όταν εντάχθηκε στην Celtic. Πέρασε δύο σεζόν με την πλευρά της Σκωτίας πριν μεταβεί στο Southampton το 2015.

Τώρα, έχοντας πάρει το τελευταίο βήμα στην καριέρα του, ο Van Dijk απολαμβάνει την προοπτική να παίξει στο Anfield ως παίκτης της Liverpool έχοντας παρακολουθήσει τη νίκη των Reds με τη Leicester City το Σάββατο από τις κερκίδες.

  "Νομίζω ότι θα είναι κάτι ιδιαίτερο", είπε. "Νομίζω ότι το Anfield είναι ένα πολύ ειδικό στάδιο και είναι το σπίτι μου και τώρα.

  "Ανυπομονώ να είμαι στο γήπεδο, ειδικά ως παίκτης εντός έδρας. Θα είναι ωραίο, ειδικά τα παιχνίδια το βράδυ και οι ευρωπαϊκές βραδιές."

Ο Van Dijk φτάνει στη Liverpool αποφασισμένος να παίξει ρόλο στη βοήθεια της πλευράς του Jürgen Klopp να φέρει τίτλους στο Anfield.

Και είναι σίγουρος ότι μπορεί να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας παρουσίας του.

Ο Van Dijk δήλωσε: "Ελπίζω να κερδίσω τρόπαια. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τρόπαια και με αυτή την ομάδα που έχουμε και την πρόοδο που κάνει ο σύλλογος, νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά σε αυτό.

  "Προφανώς πρέπει να το κάνουμε και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.