Liverpool 2-3 West Brom -Βαθμολογίες παικτών: Μετεξεταστέοι!

Γράφει ο: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά και καταστράφηκαν στο άψε σβήσε. Η Liverpool υποχρεώθηκε στη μέχρι στιγμής πιο οδυνηρή της ήττα με 2-3 από την West Brom στο Anfield και αποχαιρέτησε οριστικά και το F.A. Cup. 


Την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα ήρθε η ανώμαλη προσγείωση μετά και από τον θρίαμβο επί της Manchester City. Απόψε ήρθε η καθίζηση. Γιατί δεν είσαι Liverpool εάν μετά από μια τεράστια νίκη δεν φροντίσεις να χαντακωθείς στους επόμενους αγώνες. Η πολύ άσχημη αποψινή ήττα εξασφαλίζει εκτός απροόπτου μια ακόμη σεζόν χωρίς τίτλο για την ομάδα, αν και όλοι γνωρίζουν πως βασικός στόχος είναι η σταθεροποίηση στην τετράδα. Σήμερα είδαμε και πάλι μια πολύ κακή αμυντική λειτουργία και ένα κέντρο χαμένο, ειδικά στον αμυντικό προσανατολισμό. Και για να μη γελιόμαστε, όταν τρως 3 γκολ από την West Brom στο ημίχρονο, δεν αξίζεις τίποτα!

Ας προχωρήσουμε με τις βαθμολογίες του κάθε παίκτη ξεχωριστά: 

Simon Mignolet: Δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν και είναι επηρεασμένος από την υποβάθμισή του σε αναπληρωματικό, ωστόσο σήμερα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, έμοιαζε χαμένος και χωρίς επαφή με το παιχνίδι. Δέχθηκε 3 γκολ (και 1 που δεν μέτρησε) και έδειξε ίσως τον χειρότερό του εαυτό.

Βαθμολογία: 2/10

Trent Alexander-Arnold: Κάκιστος απόψε ο μικρός, που έκανε πάρα πολλά λάθη και ήταν το λιγότερο ασυνεπής στον ρόλο του. Δυστυχώς με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού.

Βαθμολογία: 3/10



Virgil van Dijk: Όπως και οι υπόλοιποι της άμυνας, έτσι κι αυτός ήταν σήμερα σε πάρα πολύ κακή μέρα, με διαφορά στην χειρότερη που τον έχουμε δει μέχρι σήμερα. Αδυνατούσε να φέρει σε ισορροπία την αποδιοργανωμένη άμυνα και κατάφερε να επηρεαστεί από την συνολικά κακή αμυντική εικόνα και να πραγματοποιήσει μια συνολικά κακή εμφάνιση για τα δεδομένα του.

Βαθμολογία: 3.5/10

Joel Matip: Απογοητευτικός εκ νέου ο Καμερουνέζος! Μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν τελικά είναι αυτός ο κατάλληλος παρτενέρ του van Dijk για το κέντρο της άμυνας. Με εμφανίσεις όπως η σημερινή πάντως, η απάντηση μάλλον είναι "όχι". Χρεώνεται και το αυτογκόλ στο 1-3 της Brom.

Βαθμολογία: 3/10

Alberto Moreno: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Ισπανό, όχι και με τον καλύτερο τρόπο. Τον συνεπήρε η συνολικά κακή εμφάνιση της ομάδας, όμως μεταξύ των 4 στην άμυνα ίσως να ήταν ο λιγότερο αρνητικός.

Βαθμολογία: 4.5/10

Emre Can: Από τους χειρότερους σήμερα ο Can, που φορώντας το περιβραχιόνιο για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πολύ κατώτερος των απαιτήσεων και των προσδοκιών! Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα ήταν καλύτερο να ανανεώσει ή όχι...

Βαθμολογία: 3/10



Georginio Wijnaldum: Αδιάφορος για ένα ακόμη ματς ο Gini, που και πάλι ήταν αόρατος και αμέτοχος στο παιχνίδι της ομάδας, χωρίς ωστόσο να είναι και κακός. Πέρασε και δεν ακούμπησε.

Βαθμολογία: 4/10




Alex Oxlade-Chamberlain: Δεν ήταν κακός, αλλά από τον ρόλο του αναμένονται πάρα πολλά περισσότερα και σε καμία περίπτωση δεν ήταν αντάξιος. Φαίνεται να έχει μείνει στην εξαιρετική του εμφάνιση με την City. Δεύτερο σερί ματς κατώτερος των προσδοκιών, που ο ίδιος χτίζει όταν παίζει καλά.

Βαθμολογία: 4/10



Mohamed Salah: Αρκετά κινητικός, αλλά χωρίς ουσία. Πέτυχε ένα γκολ που ξαναέβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα και κέρδισε και το πέναλτι, στο οποίο αστόχησε ο Firmino. Μπορούσε να κάνει και περισσότερα όμως.

Βαθμολογία: 6/10



Sadio Mane: Μέτρια εμφάνιση από τον Σενεγαλέζο, που δεν επηρέασε όσο θα ήθελε και θα θέλαμε το παιχνίδι της ομάδας. Κακός και αυτός για δεύτερο σερί ματς, ενώ φάνηκε να βρίσκει τον ρυθμό του.

Βαθμολογία: 5/10

Roberto Firmino: Μοιραίος και πρωταγωνιστής ταυτόχρονια ο Bobby. Είχε συμμετοχή και στα δυο γκολ της ομάδας και εν γένει ήταν θετικός, ωστόσο η μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το πέναλτι στο δοκάρι, πιθανότατα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο. Θύμισε κατά πολύ το ματς με την Σεβίλλη, όπου το δικό του άστοχο πέναλτι ήταν και τότε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.

Βαθμολογία: 6.5/10 (ΜΟΤΜ)



James Milner: Πέρασε αντί του κάκιστου Can στο 65' και βοήθησε αρκετά την ομάδα να ανέβει. Πολύ θετική η παρουσία του και πιο ουσιαστική από των βασικών του κέντρου. Ίσως έπρεπε να έχει ξεκινήσει.

Βαθμολογία: 6/10

Jordan Henderson: Ανέλπιστα θετικός ο αρχηγός στην επιστροφή του. Μπήκε με πάθος και σουλούπωσε αρκετά το κέντρο με τη βοήθεια του Milner. Πέρασε στο 65' και αυτός αντί του Ox και ήταν ίσως ο δεύτερος καλύτερος των Reds μετά τον Firmino. Μακάρι να συνεχίσει ανάλογα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Danny Ings: Και αυτός αρκετά θετικός. Πέρασε μπροστά αντί του Mane και ήταν πιο ουσιαστικός. Σιγά σιγά θα βρει τον ρυθμό του.

Βαθμολογία: 6/10



Jurgen Klopp: Παρέταξε πολύ δυνατή ενδεκάδα χωρίς να αδιαφορήσει τη σημαντικότητα του ματς. Άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού με την τριπλή αλλαγή στο 65', ωστόσο η εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος ήταν απογοητευτική. Έχει πράγματα να διορθώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Βαθμολογία: 5/10
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.