Loris Karius: ''Παίζουμε φανταστικά, δεν πρέπει να σταματήσουμε''


H Liverpool δεν πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό της να επαναπαυτεί σε αυτό το σερί 18 αγώνων χωρίς ήττα καθώς υπάρχουν πολλά ματς ακόμα στη σεζόν, όπως ανέφερε ο Loris Karius.

Μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα κόντρα στην Tottenham, η ομάδα του Jurgen Klopp απάντησε εμφατικά, μετρώντας 18 σερί ματς χωρίς ήττα, έχοντας μεταξύ άλλων 13 νίκες και 5 ισοπαλίες, όπως και την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του FA Cup και στους 16 του UEFA Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοποιημένοι με αυτό το ρεκόρ, όμως έχουν την δυνατότητα να το επεκτείνουν απόψε, στην έδρα της Swansea, με τον Karius να αναφέρει ότι δεν είναι η ώρα να προβληματιστούμε για τα αποτελέσματα του παρελθόντος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού γκολκίπερ:

''Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση από τη μέρα που βρίσκομαι εδώ, με το βάθος και την ποιότητα που διαθέτει.
Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και ροτέισον και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καλά, παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο.''

''Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα, πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να φροντίσουμε να παραμείνουμε συνεπείς μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα μπορούμε να σκεφτούμε, στη μέση της σεζόν είναι λίγο δύσκολο να το κάνουμε.
Αυτή τη στιγμή, η φόρμα μας είναι πολύ καλή.''

''Είναι πάντα διαφορετικό με έναν άλλον προπονητή (αναφερόμενος στην αλλαγή Coach στον πάγκο της Swansea), καθώς θα έχει φέρει ενέργεια.
Ένας νέος προπονητής μπορεί πάντα να είναι μια ώθηση, ειδικά όταν δεν τα πηγαίνεις καλά πριν.''

''Όμως αυτό δεν έχει μεγάλη διαφορά για εμάς, απλώς θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά και είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής μας θα μας δείξει τι έφερε ο νέος προπονητής στους αντιπάλους και θα μας προετοιμάσει καλά.''

''Κάθε βαθμός έχει σημασία για αυτές τις ομάδες, είναι κάτι πολύ έντονο και ίσως αισθάνονται πολύ πίεση, αλλά δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό, πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς και να αναλύσουμε τι είναι καλό και που μπορούμε να τους χτυπήσουμε.''

''Θα είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε μια εβδομάδα προπόνησης χωρίς μεσοβδόμαδο παιχνίδι, θα πάμε εκεί γεμάτοι εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε''.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.