Η Newcastle θέλει Sturridge δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Ο προπονητής της Newcastle και πρώην της ομάδας μας, Rafa Benitez ζήτησε τον Daniel από την διοίκηση σκεφτόμενος ότι ο Sturridge μπορεί με το σκοράρισμα του να σώσει την Newcastle από τον υποβιβασμό.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος


Η Newcastle πρέπει να πληρώσει για τον δανεισμό του Άγγλου επιθετικού ένα ποσό που αγγίζει τις 1,5 εκ. λίρες (120.000 χιλιάδες λίρες/ εβδομάδα)

Ο ίδιος ο παίκτης νωρίτερα σε αυτή την μεταγραφική περίοδο έδειξε δισταγμό στην ιδέα να πάει στην Inter Milan. Ήλπιζε ότι η Seville θα ανανέωνε την προσφορά της στις απαιτήσεις της Liverpool, κάτι όμως που οι Ισπανοί δεν έκαναν.

O Rafa πέρα από το συμφέρον που μπορεί να φέρει στη Newcastle η απόκτηση του Sturridge, πιστεύει ότι το World Cup είναι άλλος ένας λόγος που ο Άγγλος να δεχθεί μία τέτοια πρόταση και να βάλει τα δυνατά του για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Mundial.

Να θυμίσουμε ότι τελευταία εμφάνιση του Daniel στην ομάδα μας ήταν στις 6 Δεκεμβρίου, όπου αγωνίστηκε 18 λεπτά κόντρα στην Spartak Moscow. Φέτος έχει ξεκινήσει μόλις 5 φορές πετυχαίνοντας 3 τέρματα, ενώ τέλος ο Γερμανός τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η Liverpool εναντίον της West Bromwich Albion για το FA Cup, καθώς ο ίδιος ο παίκτης έχει ζητήσει να φύγει θέλωντας να πάρει θέση βασικού.

Η ολοκλήρωση αυτού του δανεισμού φαίνεται να προσφέρει θετικά σε όλες τις πλευρές. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο.
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.