O Klopp για πιθανές μεταγραφές και την σημαντική επιστροφή του Henderson και τον Milner

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος
Πηγή/Source: www.liverpoolfc.com


Σχετικά με πιθανές μεταγραφές και χρήση των μονάδων που διαθέτουμε:



O Jurgen Klopp επιμένει ότι η προσοχή του είναι στραμένη προς τους παίκτες που διαθέτουμε έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες, και όχι προς πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Οι Reds, μετά από ένα σερί 18 αγώνων, όπου ήταν αήττητοι επέστρεψαν με δύο συνεχόμενες ήττες στην Premier League και το FA Cup- απέναντι στην Swansea τη Δευτέρα και απέναντι στην West Brom το Σάββατο αντίστοιχα.

Αλλά ο Klopp λέει ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν έχουν καμμιά σημασία σε κάποια πιθανή απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Ο Γερμανός είπε στους δημοσιογράφους:

«Στις επόμενες μέρες, πιθανότατα θα συμβούν πολλά στην μεταγραφική αφορά και θα δούμε τι θα συμβεί και εδώ, αλλά δεν έχω να πω κάτι άλλο σχετικά με αυτό».

«Ακόμη και αν έχω κάτι να πω, δεν θα βοηθούσε εμάς ή κάποια άλλη ομάδα ώστε να προχωρήσουμε στη συμφωνία. Για αυτό δεν έχει κανένα νόημα το να πω κάτι – εσείς όπως και να έχει γράφετε κάποια πράγματα».

«Δεν έχει να κάνει με τη αντικατάσταση κάποιου. Έχει να κάνει με τη χρήση των δικών μας εργαλείων, παικτών, τακτικών και όλα αυτά».

«Ναι, είναι σωστό πως δεν παίξαμε καλά στη Swansea, αλλά μερικές μέρες πριν παίξαμε φανταστικά απέναντι στην Manchester City. Φυσικά, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει στη Swansea και αυτό ισχύε και με το τελευταίο παιχνίδι».

«Αυτό δεν λέει τίποτα σχετικά με τις εμφανίσεις μας. Λέει μόνο πως τα αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχει να κάνει με τη δημιουργία ευκαιριών, είχε να κάνει με πολλά άλλα, διαφορετικά πράγματα: με τη Swansea, είχε να κάνει με το σύστημα και απέναντι της West Brom με την αμυντική μας λειτουργία».

«Δεν νομίζω ότι ο Phil (Coutinho) θα είχε βοηθήσει πολύ απέναντι σε αυτές τις καταστάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει όμως να επιστρέχουμε στις νίκες, χρειαζόμαστε αποτελέσματα για να φτάσουμε στους στόχους μας, και αυτό το γνωρίζουμε. Αλλά η λύση δεν κρύβεται στην μεταγραφική περίοδο».

«Πάντοτε έχουμε ανοιχτά μάτια σε καταστάσεις σαν και αυτό αλλά δεν υπάρχει κάτι εκεί έξω για εμάς επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι πρώτα από όλα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους παίκες που διαθέτουμε ήδη».

«Δυστυχώς, τη στιγμή αυτή έφυγε ο Coutinho, και ο Adam (Lallana) τραυματίστηκε ξανά. Αυτό είναι άτυχο φυσικά αλλά δεν αποτελεί λόγο άγχους, ώστε να βγούμε εκεί έξω και να κάνουμε κάτι διαφορετικό».


«Μακροπρόθεσμα θα το κάνουμε αυτό. Βραχυπρόθεσμα δεν νομίζω ότι θα γίνει».


Σχετικά με τους Henderson και Milner:



Ο αρχηγός της LiverpoolJordan Henderson, έκανε την πρώτη εμφάνισή του εδώ και πέντε εβδομάδες(είχε θλάση στον ιγνυακό τένοντα) στο 65ο λεπτό ως αλλαγή στην ήττα της Liverpool με 3-2 από την West Brom το Σάββατο.

Ο κεντρικός χαφ εισήλθε στον αγώνα μαζί με τον υπαρχηγό James Milner, και κατά την ομιλία του πριν την συνέντευξη τύπου για τον αγώνα απέναντι στην Huddersfield, ο Klopp μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνισή τους μέσα σε μια κατά τα άλλα απογοητευτική βραδιά.

«Πολύ σημαντικό», απάντησε ο Klopp, όταν ρωτήθηκε για την σημαντικότητα της διαθεσιμότητας τους Henderson.

«Χρειαζόμαστε τους πάντες και πιστεύω ότι ο Hendo τα πήγε καλά μόλις εισήλθε, και το ίδιο ισχύει για τον Milner. Φέραν φρεσκάδα στο παιχνίδι μας και προφανώς εμπιστοσύνη».

«Και οι δύο είχαν καλές στιγμές στον αγώνα και έκαναν πολλές ωραίες ενέργειες, και έτσι είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Share on Google Plus

About George

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.