Βurnley 1 - 2 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Ο Λόρδος Κlavan στην κορυφή!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Για πρώτη φορά στη φετινή -ποδοσφαιρική- χρονιά η ομάδα μας καταφέρνει να πάρει παιχνίδι στο τέλος επικρατώντας της γεμάτης πάθος Burnley με 1-2 στο 94'!



Γκραν γκινιόλ φινάλε επεφύλασσε η πρώτη μέρα του 2018 για τη Liverpool. Ο Klopp έκανε σκληρό rotation, η ομάδα δεν τσούλαγε ωστόσο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα μας έστω και δύσκολα θα επικρατούσε χάρη στην γκολάρα του Mane στο 61', ο Gudmundsson είχε άλλα σχέδια και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή κεφαλιά 3 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90'. Ωστόσο με.. ασσίστ Lovren και γκολ Klavan, η Liverpool πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη κόντρα σε μια από τις πιο σκληρές ομάδες και έδρες του πρωταθλήματος!

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Simon Mignolet: Άτυχος που δεν κράτησε το clean sheet καθώς δε φέρει καμία ευθύνη για το γκολ, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, ήταν εκεί όποτε η ομάδα τον χρειάστηκε σε ορισμένες ευκαιρίες κυρίως του Arfield.

Βαθμολογία: 7/10

Trent Alexander-Arnold: Μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Swansea, ο Alexander-Arnold πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερή του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα. Πολλά λάθη, κακές επιλογές μπροστά που εξέθεταν την ομάδα μας στην αντεπίθεση και πάρα πολύ άσχημες σέντρες.

Βαθμολογία: 5/10

Joe Gomez: Σε πολύ ρηχά νερά και το έτερο full-back, o Joe Gomez, όπου ήταν λύση ανάγκης στα αριστερά λόγω έλλειψεων και ξεκούρασης του Robertson. Φέρει κάποια ευθύνη στο γκολ της Burnley όπου έχασε τον παίχτη του, δε βοήθησε καθόλου επιθετικά ενώ είχε προβλήματα και στον αμυντικό τομέα. Επαναλαμβάνουμε όμως, δεν είναι αυτή η θέση του.

Βαθμολογία: 5/10



Dejan Lovren: Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι από τον Κροάτη που ήταν άριστος, κυριάρχησε σε όλες τις εναέριες μονομαχίες και απέφυγε τα λάθη. Η assist του στο γκολ του Klavan θύμισε λίγο Dortmund, παίρνει credits και γι'αυτό!

Βαθμολογία: 8/10



Ragnar Klavan: ΑΠΙΘΑΝΟΣ! Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Εσθονός ήταν καθοριστικός στις επεμβάσεις του με σωστές τοποθετήσεις στη γραμμή της άμυνας. Το γκολ που πέτυχε και το τρίποντο που έδωσε στην ομάδα ήταν η επιβράβευση για ένα εκπληκτικό δίμηνο.

Βαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)



Emre Can: Δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της ομάδας και αυτό βγάζει μάτι. Τα έχουμε χιλιοεπαναλάβει, είναι πολύ αργός στη σκέψη σε σχέση με τους συμπαίκτες του, ενώ γι'ακόμα ένα παιχνίδι οι μεταβιβάσεις του ήταν αμφισβητούμενες. Η δύναμη ήταν εκεί, όπως και η επέλαση στα τελευταία λεπτά απ'όπου προήλθε το φάουλ για το 1-2.

Βαθμολογία: 5.5/10

Georginio Wijnaldum: Εξαφανισμένος στα εκτός έδρας όπως συνήθως, "επιβάτης" για τα 90 λεπτά με άσχημα κοντρόλ και κακές επιλογές.

Βαθμολογία: 5.5/10



Adam Lallana: Δεν ήταν στα καλύτερά του ο Adam μετά την πολύμηνη απουσία του, ωστόσο έδωσε την ενέργεια που τόσο έλειψε όλον αυτόν τον καιρό από τη Liverpool. Το τάκλιν που έκανε στον Gudmundsson ήταν για σεμινάριο, η τεχνική του απίστευτη, οι συνεργασίες στο χώρο του κέντρου εξαιρετικές, ωστόσο έκανε ορισμένα λάθη στην τελική προσπάθεια.

Βαθμολογία: 7/10

Alex Oxlade-Chamberlain: Εργάτης, παίχτης Klopp. Από τους πιο επικίνδυνους παίχτες της ομάδας μας, είχε την ευκαιρία να σκοράρει ωστόσο ο Pope με τρομερή επέμβαση του στέρησε το γκολ. Όλο και ανεβάζει απόδοση ο Ox.

Βαθμολογία: 7.5/10



Sadio Mane: Ακόμα ένα παιχνίδι που ο Mane απογοήτευσε, ωστόσο έδειξε την κλάση του με το τρομερό γκολ που πέτυχε. Πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ανέβασε απόδοση και ελπίζουμε ότι το γκολ που πέτυχε θα του δώσει άλλον αέρα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Dominic Solanke: Το χειρότερο παιχνίδι του Solanke από την έλευσή του στην ομάδα. Ο Tarkowski με τον Mee τον εξουδετέρωσαν και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει ουσιαστικά αλλά και να βοηθήσει την ομάδα.

Βαθμολογία: 5.5/10

Roberto Firmino (στη θέση του Sadio Mane στο 72'): Έδωσε λύσεις, κράτησε μπάλα και βοήθησε τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Βαθμολογία: 6.5/10

James Milner (στη θέση του Adam Lallana στο 86'): Ακόμα μια συμμετοχή για τον έμπειρο Άγγλο.

Βαθμολογία: -

Joel Matip (στη θέση του Alex Oxlade-Chamberlain στο 94'): Αλλαγή για καθυστερήσεις.

Βαθμολογία: -



Jurgen Klopp: Από τα παιχνίδια που αν κερδίσεις είσαι άρχοντας, αν γκελάρεις αποτυχημένος. Ρίσκαρε ο Klopp με βαρύ rotation (7 αλλαγές) και του βγήκε. Η ομάδα παρουσίασε κακό πρόσωπο, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και πάλι και πήρε μια νίκη από αυτές που έλειπαν τα τελευταία χρόνια. Βγήκε αλώβητη από μια πολύ δύσκολη έδρα μπαίνοντας με το δεξί στο 2018.

Βαθμολογία: 7/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.