Jurgen Klopp: "Δεν είχα ποτέ τέτοια ποιότητα σε ρόστερ!"

O Jurgen Klopp μίλησε για τις επιλογές που έπρεπε να πάρει εν'όψει του αγώνα κόντρα στην Porto, καθώς και για την ποιότητα που βγάζουν οι μονάδες με αντίκτυπο το σύνολο του ρόστερ.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος.. 


Για το παιχνίδι με την Porto: "Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποφασίζω εντεκάδα. Είναι εκπληκτικό, γιατί ποτέ δεν είχα κάτι παρόμοιο, δηλαδή τόσους παίκτες με ποιότητα στον πάγκο. Όλοι έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο. O Dom Solanke δεν ήταν στην αποστολή, αλλά βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση αυτή τη στιγμή. O Ragnar Klavan, επίσης. O Ben Woodburn κάνει μεγάλη πρόοδο και είναι πολύ κοντά σε όλα."

"Είναι δύσκολο, όσο πάει δυσκολεύομαι σε αυτό το κομμάτι, αλλά αυτό φυσικά είναι κάτι θετικό."


Για τον Danny Ings και το όνειρό του να αγωνιστεί στο Champions League παρά τις δυσκολίες που είχε στην καριέρα του με τους τραυματισμούς, δήλωσε: "Ήταν φανταστικό αλλά το άξιζε. Είναι μία πολύ όμορφη ιστορία. Ο Danny τα κατάφερε, επέστρεψε και είναι πολύ όμορφο που τον βλέπουμε. Χρειαζόταν χρόνο. Πριν λίγους μήνες ήταν δύσκολο, αλλά για ποδοσφαιριστές σαν αυτόν όταν επιστρέφουν νιώθουν ότι βρίσκονται υπό πίεση και θέλουν να αγωνιστούν αμέσως και να πάρουν χρόνο παιχνιδιού."



"Ο Danny πήρε το δύσκολο δρόμο. Αγωνίστηκε αρκετά με την U23s. Το ότι έχει επιστρέψει αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και πολύ φανταστικό για τον ίδιο!"
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.