Sadio Mané: "Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς τους συμπαίκτες μου"



Αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη ρέουν άφθονες για τον Sadio Mane, δηλώνοντας πως είναι πιο βέβαιος από ποτέ.

Με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Porto, έδωσε σημαντικές απαντήσεις για την κριτική που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τον Σενεγαλέζο να παραδέχεται πως δεν βρισκόταν στα καλύτερα του.

Ο Sadio μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι βρίσκεται και πάλι στα καλύτερα του, απαντώντας:

"Νομίζω πως ναι! Είναι πάντα σημαντικό, ειδικά για έναν επιθετικό, να σκοράρει. Μου δίνει εμπιστοσύνη και αισθάνομαι βέβαιος. Τώρα ανυπομονώ να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα όλη την ώρα ακόμη και όταν δεν ήμουν στα καλά μου."

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα το βραβείο παίκτη της εβδομάδας στο Champions League, αλλά το πιο σημαντικό είναι που πήραμε τη νίκη. Είμαι ευτυχής που σημείωσα τα τρία γκολ, όμως θέλω να σκοράρω πολλά περισσότερα και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο."

"Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να πετύχω χατ-τρικ, αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν είμαι τίποτα. Η όλη απόδοση της ομάδας ήταν μεγάλη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και το κάναμε μέχρι το τέλος, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και πετυχαίνοντας πέντε γκολ."

"Δεν είναι στο μυαλό μου να ξεπεράσω τον περυσινό αριθμό των γκολ μου, αλλά θα ήταν υπέροχο να πετύχω περισσότερα τέρματα από την προηγούμενη σεζόν. Υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός αυτή τη σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.