Klopp: ''Ποιος είναι ο ρόλος του Hans Leitert στη Liverpool''

Ο Jürgen Klopp εξήγησε τον ρόλο που ο Hans Leitert εκπληρώνει με τη Liverpool.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο προπονητής κλήθηκε να αποσαφηνίσει τις φήμες αυτή την εβδομάδα ότι ο Αυστριακός χρησιμεύει ως σύμβουλος τερματοφύλακα για το σύλλογο.

  "Παροχή συμβουλών στο τμήμα έρευνας, τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι κάνει αποφάσεις, δεν μπορεί. Έτσι είναι'', απάντησε ο Klopp στη συνέντευξη Τύπου του πριν από το παιχνίδι με τη Southampton.

  " Όμως, η θέση του τερματοφύλακα είναι μια ξεχωριστή θέση, γι 'αυτό νομίζω ότι έχει νόημα ότι στο τμήμα έρευνας έχουμε κάποιον που είναι πιο υπεύθυνος γι' αυτό.

  "Αλλά δεν είναι ότι έρχεται και λέει,«το βρήκα, αυτό είναι το νέο μας No.1».

  " Έχουμε πολλούς τερματοφύλακες στην ομάδα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, και αυτό είναι το καθήκον του, πρώτα απ 'όλα. Το μόνο άτομο που είναι αρμόδιο για την προπόνηση τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα είναι ο John Achterberg.

  "Για επικεφαλής της έρευνας, έχουμε και άλλους ανθρώπους. Αλλά φέρνει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να πάρει, αυτό είναι όλο. Έχουμε ανθρώπους για τη Γερμανία, έχουμε ανθρώπους για την Αυστρία, έχουμε ανθρώπους για κάθε χώρα. Και έχουμε ανθρώπους για τερματοφύλακες σε όλες αυτές τις χώρες - και ο Hans είναι αυτός ο τύπος."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.