Klopp: ''Επιστρέφει ο Lallana!''

Ο Adam Lallana θα μπορούσε να επιστρέψει στην ομάδα για τη σύγκρουση της Liverpool στην Premier League με τη Southampton την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί για τους κόκκινους από την ήττα με τη Swansea City στις 22 Ιανουαρίου λόγω μιας επανεμφάνισης ενός μικρού μυικού τραυματισμού.

Ωστόσο, έχοντας κερδίσει 60 λεπτά αγώνα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα των U23s με την Tottenham Hotspur την Τετάρτη - μια εμφάνιση που διακόπηκε από μια κόκκινη κάρτα - ο Lallana βρίσκεται σε θέση για να συμπεριληφθεί στην ομάδα για το St Mary's.

Ο Klopp είπε στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα: "Είναι σίγουρα μια επιλογή για την ομάδα, αλλά μια επιλογή για τη βασική ενδεκάδα; Νομίζω ότι δεν είναι αυτή τη στιγμή, αλλά ίσως μπορώ να κοιμηθώ δύο φορές πριν παίξουμε με τη Southampton έτσι ίσως θα αλλάξω το μυαλό μου σε αυτό. Θα δούμε.

  " Όπως είναι πάντα με τον Adam, είναι σε καλή κατάσταση, πολύ γρήγορος, φαίνεται φρέσκος και φαίνεται καλά και λες 'τι μπορούμε να κάνουμε μαζί του;', αλλά το κάναμε δύο φορές τώρα.

  "Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ νωρίς όταν το κάναμε, αλλά αυτό συνέβη δύο φορές, οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε λίγο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε τον Adam. Υπάρχουν ακόμα, δεν ξέρω, ελπίζω 18, 19, 20 παιχνίδια για να πάνε για μας και αυτό είναι αρκετό γι 'αυτόν."

Ο Lallana ήταν με τους Danny Ings, Dominic Solanke και Ben Woodburn στη βασική ενδεκάδα των U23s εναντίον των Spurs, αν και ηττήθηκαν με 1-0 στο απογοητευτικό βράδυ στη Stevenage FC.

Το No.20 δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα με τη συμπλήρωση μιας ώρας για μια εναντίωση με τον αντίπαλο αμυντικό George Marsh - και ο Klopp παραδέχεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο ίδιος ο παίκτης ήταν απογοητευμένοι από την αντίδραση.

Ο Γερμανός εξήγησε: "Θέλαμε να παίξει - όχι μόνο αυτός, αλλά όλα τα αγόρια [να λάβουν μέρος]. Ο Alberto Moreno επίσης, αλλά είχε ένα μικρό πρόβλημα, οπότε δεν μπορούσε να παίξει. Θέλαμε [τον Adam] να έχει χρόνο αγώνα και είχε 60 λεπτά, περίπου.

  "[Η κόκκινη κάρτα] δεν ήταν ωραία, του μίλησα, φυσικά, γι 'αυτό και δεν είναι όπως πρέπει να είναι. Δεν είναι ευχαριστημένος γι 'αυτό, αλλά εν τω μεταξύ καταλαβαίνω γιατί συνέβη - αυτό είναι που σκέφτηκα στην πρώτη στιγμή, δεν ήταν η πρόκληση πριν από την κατάσταση, ήταν μια άλλη πρόκληση πριν από αυτό.

  " Όπως είπα, ο Adam δεν είναι χαρούμενος για την αντίδραση - όπως δεν ήμουν ευτυχής γι 'αυτό - αλλά δεν αλλάζει η γνώμη μου για τον Adam, φυσικά. Είναι στο δρόμο της επιστροφής, έτσι είναι."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.