Xabi Alonso: "Η Liverpool συνδέεται με την καρδιά μου"


Την μεγάλη επιστροφή του στο Anfield σχολίασε ο Xabi Alonso, με τον θρύλο της ομάδας να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του. 


Ο Ισπανός θρύλος της ομάδας, αγωνίστηκε στο φιλικό και με τις δύο ομάδες κι έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητα του, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επιστροφή του σε ένα γήπεδο που του ξύπνησε μεγάλες μνήμες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι πάντα υπέροχο να επιστρέφω εδώ, ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο με την Liverpool και στο δεύτερο με την Bayern, δύο ομάδες που συνδέονται με την καρδιά μου. Ο κόσμος ήταν υπέροχος, ένα γεμάτο γήπεδο και η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως είναι πάντα εδώ."

"Πριν από μερικούς μήνες, ήμουν και πάλι εδώ στις κερκίδες, αλλά το να επιστρέφω στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι που απόλαυσα. Ήταν υπέροχο που είδα ξανά κάποια παιδιά, έχουμε παίξει τόσες φορές μαζί, στο ποδόσφαιρο αλλάζεις ομάδες και στη συνέχεια δεν τους βλέπεις για πολλά χρόνια. Το να επιστρέφεις μαζί τους, είναι κάτι που το απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο και μετά από ένα λεπτό είναι σαν να μην έχετε αποχωριστεί ποτέ."

"Ξέρουμε ότι η Bayern και η Liverpool είναι ξεχωριστές, και οι δύο έχουν την δική τους ταυτότητα, μεγάλη φιλοσοφία και μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους. Είναι μεγάλες ομάδες".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.