Στην Τενερίφη το προπονητικό team - Ρεπό για όλους

Ένα...διαφορετικό international break για τη Liverpool του Jurgen Klopp, αφού οι ελλείψεις δεν της επιτρέπουν να προπονηθεί σωστά.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Η διακοπή για τα φιλικά των εθνικών ομάδων αυτό το Μάρτιο αφήνει τη Liverpool με...άδεια αποδυτήρια. Αυτό, βέβαια, μπορεί να σημαίνει πως οι Reds έχουν συγκεντρώσει στους κόλπους τους την...αφάν γκατέ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στέλνοντας συνολικά 16 ποδοσφαιριστές στο «διεθνές καθήκον»!

Το γεγονός αυτό «στέγνωσε» τα αποδυτήρια της ομάδας, αφού ο Klopp και οι συνεργάτες του έμειναν να προπονήσουν μονάχα τους Karius, Ward, Moreno, Clyne, Matip, Milner και Ings.

Παραδοσιακά, στη διακοπή του Μαρτίου, ο Γερμανός τεχνικός έπαιρνε την ομάδα και ταξίδευε στην Τενερίφη για ένα καμπ προπονήσεων σε θερμό κλίμα. Όμως φέτος το ξανασκέφτηκε, αποφασίζοντας πως τελικά δεν θα έχει και πολύ νόημα να πράξει το ίδιο με μόλις εφτά παίκτες. Επιπλέον, και οι Adam Lewis και Curtis Jones απουσιάζουν με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, οπότε δεν θα μπορέσει να δει ούτε κι αυτούς.

Το coaching staff, πάντως, έκανε το ταξίδι του στην ισπανική πόλη που τόσο αγαπά και απ' όπου θα καταστρώσει τα σχέδια του ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε δύο διοργανώσεις, πρωτάθλημα και Champions League. Οι εναπομείναντες παίκτες θα απολαύσουν εκτεταμένο ρεπό για όλη την εβδομάδα (προφανώς βέβαια με προγράμματα γυμναστικής)!
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.