Crystal Palace 1 - 2 Liverpool - Bαθμολογίες Παιχτών: Ένας Robertson.. για φίλημα!

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:

Ακόμα τρεις βαθμούς στο τσεπάκι του Jurgen Klopp καθώς η Liverpool απέδρασε από την έδρα της Crystal Palace παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ.



Η ομάδα μας νωρίς το μεσημέρι επικράτησε με 1-2 της Crystal Palace με γκολ -ποιανού άλλου?- του Mohamed Salah στο 84'. Ο Luca Milivojevic είχε ανοίξει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το σκορ για τους γηπεδούχους στο 13', ενώ ο Sadio Mane ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για τη Liverpool.

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Loris Karius: Μοιρασμένη ευθύνη στο πέναλτι μεταξύ αυτού, του Henderson αλλά και του Alexander-Arnold, θα το θεωρήσουμε ως μια κακή παρένθεση στην καλή κατά τα άλλα απόδοση του Γερμανού. Ήταν εκεί στις υπόλοιπες φάσεις που χρειάστηκε, όπως στο φάουλ του Van Aanholt. Έπραξε καλά με ορισμένες κακές μεταβιβάσεις προς τα πίσω των συμπαικτών του, ενώ φαίνεται πως πλέον η άμυνα τον εμπιστεύεται περισσότερο με την μπάλα στα πόδια.

Βαθμολογία: 6.5/10



Trent Alexander-Arnold: Ένα απόγευμα που ο πιτσιρικάς μάλλον θα θέλει να ξεχάσει. Υπεύθυνος σε κάποιο βαθμό για τον πέναλτι αφού έχασε τον Zaha, με τον Iβοριανό να τον ταλαιπωρεί καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση επιθετικά, ωστόσο αρκετές φορές οι σέντρες του ήταν κακές, ενώ με τα overlaps του άφηνε εκτεθειμένη την υπόλοιπη ομάδα.

Βαθμολογία: 5.5/10

Virgil Van Dijk: Βράχος γι'ακόμα ένα παιχνίδι. Καθάρισε ό,τι μπαλιά πήγαινε προς το μέρος του. Παρόλα αυτά έχασε μια φορά την μπάλα σε πολύ επικίνδυνη θέση, και αν εκεί αντί για τον Christian Benteke ήταν οποιοσδήποτε άλλος παίχτης ίσως να μιλούσαμε για μια ήττα της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 7/10

Joel Matip: Φάνηκε κάπως αγχωμένος, και σίγουρα όχι στα καλύτερά του. Τη δεδομένη στιγμή ο Lovren φαίνεται πιο σταθερός παρτενέρ του Van Dijk και ίσως αυτός να ξεκινήσει την Τετάρτη κόντρα στην City.

Βαθμολογία: 6.5/10



Andrew Robertson: Τι να πούμε γι'αυτό το παιδί; Πήρε την ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά! Ακόμα μια τρομερή εμφάνιση για τον νεαρό Σκοτσέζο. Συμμετείχε στην ανάπτυξη του 1ου γκολ, έδωσε την assist για το δεύτερο, έδωσε το παρών τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και για 90 λεπτά ήταν ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

Βαθμολογία: 8.5/10 (MOTM)

Jordan Henderson: Νωχελικός. Μια ταχύτητα κάτω από την περίσταση όπως και ο Wijnaldum, η κύρια πηγή που η ομάδα μας δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι. Φέρει ευθύνη στο πέναλτι της Palace καθώς έχασε την κεφαλιά από τον Benteke χωρίς καν να προσπαθήσει.

Βαθμολογία: 5.5/10

Georginio Wijnaldum: Δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του παιχνιδιού και επομένως αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 5.5/10

James Milner: Ο διασωθέν από τους 3 του κέντρου. Έτρεξε, πήρε μπάλα και πρωτοβουλίες, έδωσε και την assist για την ισοφάριση του Mane. Καλό παιχνίδι για τον Milner.

Βαθμολογία: 7/10



Sadio Mane: Βρισκόταν στο κέντρο των πάντων. Παρενέβη στην κεφαλιά του Van Dijk στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, σκόραρε, πήρε κίτρινη, τυχερός που δεν πήρε την κόκκινη. Αντικατστάθηκε μιας και φαινόταν πολύ.. δραστήριος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάει κεφάτος στο ματς της Τετάρτης.

Βαθμολογία: 7/10



Mohamed Salah: Δεν ήταν το παιχνίδι του, αλλά ακόμα και έτσι βρήκε τρόπο να σκοράρει! Έφτασε τα 29 και συνεχίζει, φαβορί για το χρυσό παπούτσι της Premier League!

Βαθμολογία: 7/10

Roberto Firmino: Καλά κλεισμένος επιθετικά από την άμυνα της Palace, ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά για ακόμα ένα παιχνίδι στο αμυντικό κομμάτι και στο pressing. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ίσως είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτό.

Βαθμολογία: 6.5/10

Alex Oxlade-Chamberlain (στη θέση του Sadio Mane στο 65'): Θετική εμφάνιση για τον Ox που αντικατέστησε τον Mane ο οποίος φλέρταρε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βαθμολογία: 7/10

Adam Lallana (στη θέση του Georginio Wijnaldum στο 65'): Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν. Τραυματίστηκε 5 λεπτά μόλις πέρασε στο παιχνίδι και απ'ότι φαίνεται η σεζόν τελειώνει γι'αυτόν.

Βαθμολογία: -

Dejan Lovren (στη θέση του Adam Lallana στο 70'): Σταθερός, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Βαθμολογία: 7/10



Jurgen Klopp: Περίεργο, άναρχο παιχνίδι που δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα για την τακτική του ο Γερμανός. Σωστές αλλαγές, άτυχος και αυτός που χάνει -και πάλι- τον Lallana, σωστή αλλαγή στο σύστημα σε 3 στην άμυνα τη στιγμή που η ομάδα βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και.. αυτά! Οι 3 βαθμοί είναι που μετράνε από το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και όλοι έχουμε το μυαλό μας στην Τετάρτη!

Βαθμολογία: 7/10


Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.