Crystal Palace - Liverpool 1-2 (ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ)


Στην επιστροφή της απ' τη διακοπή των εθνικών ομάδων, η ομάδα μας έφυγε με τη (δύσκολη) νίκη από το "Σέλχαστ Παρκ" νικώντας την Κρίσταλ Πάλας με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Λονδρέζοι κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο Ζαχά απ' τον Κάριους) του Μιλιβόγιεβιτς και η ομάδα μας παρά τα μεγάλα ποσοστά κατοχής δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Χένεσεϊ, απειλώντας κυρίως με σουτ από μακρινή απόσταση. Η λήξη του πρώτου μέρους μας βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ισοφαρίσαμε με το γκολ του Μανέ (49') αλλά στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε ξανά στην δημιουργία φάσεων, με την Πάλας να φτάνει σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ που θα της έδινε εκ νέου το προβάδισμα.

Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, στο 84ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Μο Σαλάχ σκόραρε το 29ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα χαρίζοντας μας μια πολύ σημαντική νίκη, σε μια μέρα που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η καλύτερή μας από μεριάς απόδοσης.

 Δείτε τα εκτεταμένα στιγμιότυπα του παιχνιδιού: 


Share on Google Plus

About Δημήτρης Παπαδήμας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.